No name

Alltså.. Vad är det med föräldrar o dumma frågor? 

Pappa kommer in i mitt rum 6 på morgonen, ser att jag är fixad och frågar mig "gdje ces/vart ska du?". Ja alltså det är inte så att jag är frivilligt uppe och redo för någon rolig aktivitet så tidigt på morgonen iallafall.. 

Aja, fick jobba till 15 och kl 17 befann jag mig i Stockholm 🙊 så himla busigt.

Emin gråter så fort han ser mig. Tror jag är ful. 

Color my life with the chaos of trouble

Gick runt i 4 dagar och trodde att jag jobbade från 7-13 idag. Fatta besvikelsen när jag insåg igår kväll att jag jobbade till 16. Hela min värld vändes uppochner, typ lite autistisk. 
 
Men jag tog mig igenom dagen och skrattade så mycket åt en liten tant som missuppfattade varenda mening mot slutet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ett exempel: "Nä du, det är bara falska rykten!" "VA?! Fastna hon i hissen??". Hon bjöd oss på glass iallafall, hon behövde inte ens uttala det och A var på lådan direkt.
 
Var även på bio med mitt pile efter jobbet också, kan ju lugnt säga att jag inte rekommenderar filmen Turist. 
Jag skrattade så jag grät igenom hela filmen, dock inte åt den utan åt mig själv, Katja, den dåliga handlingen och huvudrollens norska ord. 
Lyckades hälla ut mina popcorn två gånger lite överallt, på mig själv och över hela golvet, fick lite bitchblickar av pensionären framför oss och satt och skakade i 2 timmar medan jag försökte hålla mig för skratt. 
 
Alltid lika roligt med en rolig torsdag.
 

FÖR ATT HON ÄR TILLBAKA

 
Kom hem från Bosnien igår morse och kom till mig igår kväll. Love her. 
Dock förstörde hon min skönhetssömn jag tänkte ha innan jobbet genom att ta sjukt fula bilder på mig (efter att jag visat henne att man kan ha blixt på framkameran på snap) och ladda upp dom på My story. Det är tacken för allt jag någonsin gjort för henne...

but I won't give up on us even if the sky gets rough

Kan inte påstå att det händer så mycket för tillfället, jobbar 12-timmars pass hela helgen och försöker bli miljonär. Ett plus är ju att jag verkligen älskar det här jobbet vilket gör hela den här långa vägen till miljonär värt det. 
 
Tror jag har haft uppe det här inlägget två timmar nu men kommer fortfarande inte på något mer att skriva. Vi avrundar det långa inlägget här och visar lite bilder från december-London istället. 
 
 

my precious

Hela familjen var i Stockholm i 4 dagar medan jag stannade hemma och jobbade. Innan de kom hem hade jag gått ut med tjejerna från förra klassen (himla myspys btw), och precis när jag ska åka hem ringer Esma från mammas mobil. "Vart är du? Jag har saknat dig. När kommer du hem? Jag ska lägga mig men väntar på dig för jag har saknat dig". Så när jag kom hem sprang jag till rummet, hon hörde mig, öppnade dörren och verkligen hoppade upp i min famn.
Jag fick väldigt många pussar och kramar, vi låg och pratade om hur hon hade haft det och så gav hon mig en present hon gjort till mig. Mitt hjärta smälte. Jag verkligen älskar den lilla fisen mer än något annat. 
 

ja branim tebi da me ikad zaboravis

Jag lekte duktig och skulle börja blogga igen och så glömde jag av den helt.. Men det har varit statistikfest på bloggen, hela 1,5 läsare är kvar! Jag är den där 0,5 läsaren. Jag skriver men samtidigt läser min egna blogg så det är alltså jag och en till som är aktiva. Älskar dig <3
 
Okej så för att uppdatera er lite så har jag gått och blivit moster till en underbart söt liten Emin. Eller ja, halvmoster blir det ju för min syster är egentligen adopterad från Skräpistan, så vi är halvsyskon på det sättet. 
 
Har även flugit lite överallt och hamnade i Istanbul, London och New York under tiden jag lekte svår med er. Innan det jobbade jag röven av mig sista månaderna av 2013 och senare tackade jag ja till socionomprogrammet på Lunds Universitet där jag började i Januari. Dock på campus i Helsingborg. 
 
Så man kan väl säga att jag varit lite upptagen med allt och ingenting. Inte för att ni bryr er men det är trevligt att inbilla sig att ni gör. 
 
Hörs väl om typ en månad igen när jag kommer på att det är dags för ett nytt inlägg.