"ALLA OMKRING GÅR TILL EN ARBETSFÖRMEDLING, OCH VI HAR JOBB"

Melodifestivalen i onsdags vår så otroligt rolig. Vi hade taggat till tusen, vi gick upp, gjorde vårt bästa (jag skämde ut mig till max), sjöng det mest falska vi kunde utan att vara medvetna om det, och hamnade på en fin femteplats. Att springa ut femma av 13 klasser är typ drömplatsen och där någonstans ville vi hamna. 
 
Vår melodi var Lena PH:s ont, det gör ont och såklart skulle killarna matcha henne. Vi fick faktiskt mest applåder och tjoanden, och hade man tävlat i vem som fick publiken att tjuta mest hade vi nog vunnit. Texten berörde också lite då och då och vi fick tillochmed applåder både under sången och mot slutet. Kan ni tänka er?
Slänger kanske upp en video när jag orkar och när någon bestämmer sig för att vara snäll och skicka den. 

Två dagar kvar till balen och en vecka kvar till studenten. Läskigt nära och det skrämmer mig. 
 

2 juni är det våran tur

Vackraste Dalia!
Mah nigga Tojjy <3
Och så en liten Irma. Är väldigt stolt över mina käraste, himla fina var dom. Antagligen gick dom kräjzi där inne för längesen. Me want också!

you better run, better run, faster than my bullet

Shenare allihåppa. 
 
Var en runda på Gekås idag igen, för andra gången denna veckan. Med mycket teamwork lyckades vi slösa rätt mycket pengar. Köpte massor med saker till flaket - lakan, sprayburkar o.s.v. och nu är det lagom nära.
Skrattade så mycket att jag till slut bad dom att sluta vara roliga påväg hem för mina magmuskler orkade inte riktigt mer. Kan dock ha varit så att dom inte alls var roliga, det är mer troligt att det var något i hallongrottorna jag åt eftersom skrattattackerna utlöstes efter det.. 
 
Nu ska jag mysa med mig själv, mjölk med chokladsugrör och Hungerspelen nr 2. Och katterna som av någon anledning bor på vår altan nu. Wiee. 
 

I can't help you fix yourself but at least I can say I tried

Först och främst vill jag säga tack till alla som på något sätt visat stöd de senaste dagarna. Ni anar inte hur mycket det betyder.
 
Sen kan jag väl stabilisera mitt rykte och skryta om mina 5 MVGn jag fick igår och idag. Det viktigaste var faktiskt projektarbetet. Och nu är jag inofficiellt klar med min gymnasietid. Kan vinka hejdå till den senaste tiden som varit väldigt mörk och fylld med stress, kan vinka hejdå till alla uppgifter, prov och inlämningar. Känns rätt skönt.
 
Nu återstår treornas melodifestival som vi övar stenhårt till (man vill ju ha en någorlunda bra position på utpsringet) balen, och STUDENTEN. 
 
Har även gjort en liten färgning av håret. Fick inte riktigt till den chokladbruna färgen jag ville ha, men tack och lov så är ränderna, utväxten och allt det hemska borta. Eller utväxt och utväxt, folk frågade om jag hade ombre. Så det var rätt sorgligt faktiskt. 
 
Och idag fick jag äntligen träffa min prinsessa efter en månads längtan. Är det inte en härlig dag??
 
 
Sista bilderna var till mer för att ni ska kunna ta farväl av min gamla hårfärg. RIP.

i can see you're sad, even when you laugh, even when you smile, i can see it in your eyes, deep inside you wanna crySee honey, there's a place called heaven and a place called hell. We're all probably on our way to one or another. Maybe when you're old enough to understand a little bit better I'll explain it to you.
But for now let's just say that people are real real bad, they're being mean and telling you lies about us.
I know sometimes things may not always make sense to you right now. But hey, what did daddy use to tell you? Straighten up little soldier, stiffen up that upper lip.
Cause sweetie, we're here on the other side just waiting for everything to get better. We're not bad people as you're being told. We love you more than anything else in this world. 
I guess it was never meant to be this way, but it's just something we have no control over and that's what destiny is. But no more worries, rest your head and go to sleep - maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream..

I miss you my love. 


And no, I'm not a bad person.

Bila je tužna i rašminkana, ali mene nije moglo prevariti to što je izgledala kao polovni anđeo. Znao sam da nema polovnih anđela. Ima ih samo umornih

Känner mig lite som en nörd igen. Började läsa Hungerspelen i lördags, blev klar med första boken idag. Håller på att sluka den andra också at the moment som om ingenting. Kan bara säga att Twilight har fått konkurrans, och att jag aldrig längtat mer till November och film nr 2. 
 
För övrigt är jag jätteavundsjuk på min fina vän Palmay som idag blev klar med gymnasiet och imorgon överger mig och åker till Spanien. Inser ni hur mycket jag hade gett för att få åka iväg nu bara sådär? Och för att slippa religionen på torsdag då jag måste visa allt jag kan om humanism och maxism (marxsicism? marxism?). Kan inte ens stava till det, än mindre vet jag vad det innebär. 
 
13 dagar kvar till balen och min klänning har fastnat hos sömmerskan. Inser ni hur allt hos mig är sista-minuten? Vill slå mig själv i ansiktet ibland. 
 
ÅH.
 

släpp allt och känn hur vi lättar

 
 
Vet ni hur mycket jag kämpat, slitit, krigat, gråtit och bråkat över och med matten? De två senaste proven gick åt skogen, orkade inte ha både praktik och ha fokus på matten, så jag gav upp redan i december. Efter det har jag haft sån ångest. Behövde bara godkänt i det för att få mina meritpoäng, betyget räknas inte ens med i snittet. Efter kursprovet förra veckan trodde jag dock att jag var rätt så körd. Det var bara att inse att jag skulle få IG och att jag kastat bort två hela terminer på att ha ångest i onödan.
Men i fredags kunde jag säga hejdå till allt som har med rutade kollegieblock och matte C att göra. Vilken lättnad! Så sjukt lycklig.
 
En annan sak som också var värt att fira i fredags var projektarbetets slut. Så mycket kämpande där också, förvirring, oro, frågor, och väldigt mycket känsla av hopplöshet. Satte äntligen punkt på det, skrev klart projektrapporten och lämnade in det tillsammans med den stora stenen som legat på mina axlar. Pengarna och sakerna är utdelade där nere, vi har gjort en god gärning och nu återstår bara ett betyg. Åh!
 
 
Nu har vi bara tre ynka uppgifter kvar och sedan sätts betygen för gott. Ni anar inte vilken känsla.. Jag börjar se slutet utav denna mörka tunnel jag gått i senaste månaden. 
Och jag lovar, ska sluta skriva om skolan och allt arbete nu! Får väl försöka uppdatera oftare nu också när jag inte har massa ursäkter och mer tid. Heheeeee. 

soon your cover is blown

Oj, hade jag kanske lite nyfikna besökare igår? Samma människor som klickade sig in varje halvtimme för att se om det hade kommit upp något nytt? :) 
 
Äh, don't worry. Jag sjunker inte till den nivån. 
 
Förstår bara inte hur man kan vara så blind för det man själv skriver, säger och gör, och verkligen inte förstå vilka konsekvenser det ger.
 
Men, min blogg är inte till för intriger eller blottning utav alldeles för privata saker, inte heller min Facebook eller någon annan social media jag använder mig utav. Som jag skrivit i ett inlägg förut så ska man ha lite integritet och självrespekt, men har man inte det får man väl ta smällarna lite senare. What goes around comes around.
 
För att liva upp stämningen lite i min annars rätt så döda blogg, och för att vända mig till alla andra läsare som inte har en aning vad jag skriver om - kan jag säga att jag återkommer efter helgen. Hade kursprov i matte C igår, grät och skrek och betedde mig som en barnrumpa medan jag pluggade till det så vi får väl hoppas att jag får G och slipper nationella samt kan bränna upp mina äckliga böcker. Annars gråter jag lite till, kanske blir smartare då.
Prov i sjukvård, projektrapport och massa annat står på tur så ni får hålla ut tills jag blir klar med allt.
 
Hejdå från tjejen med stor klump i magen över plugget, balen, studenten och sista månaden. 
 

slutis sama sebi

"Döm aldrig en kvinna efter vad hon skriver på Facebook. Fokusera hellre på om hon ljuger röven av sig eller något inte står rätt till med henne."

som vanligt, hundra dagar försenat

 
Förra helgen bar det iväg till Helsingborg med Irmsen på en slutsåld Halid & Zeljko. Åkte lite fel, dog lite och hade lite ont i fötterna mot slutet bara. Träffade även på JAMAL JC, min förebild. Kändes som att jag känt honom hela livet liksom. Hade gett honom lite reklam men orkar inte trycka upp Youtube och hitta hans videor. Han får nöja sig med en bild. Yeahhh.
 
Långhelg nu iallafall, och jag ser (inte) fram emot att långplugga. Helvete.

Just because I never said it, doesn't mean that I never felt it.

Mår typ psykiskt dåligt. Ser nu att statistiken inte sjunkit en enda dag (inte kollat sen sist jag skrev), och ni är flitiga besökare som ger mig ångest. 
Men såhär kommer det i princip se ut hela maj, jag har knappt tid att andas liksom. Kan väl kompensera med ett jätteroligt supermegaskojigt inlägg.
Inte för att jag brukar skriva såna. Men ändå.
 
I helgen, dvs för 6 dagar sen, ställde min bror ut sina företag på barnmässan i Halmstad (blinkandeskor.se & kalastorget.se). Duktig som jag är hjälpte jag till hela helgen, stod och såg fin ut och försökte lura på barn massa skor. 
Det gick mycket bättre nästa dag när jag lyckades sälja slut på grannens lurar som han sålde. Började bli tråkigt att stå i vår egna monter och hade blivit bästis med killarna jämte. Vad gör man inte för vänskapens skull liksom? Gick runt i hela hallen och raggade unga pågar och förklarade hur fantastisk den här luren var. Fick 8 lurar sålda på mindre än en timme, och fick senare en egen lur gratis bara för det. Win-win situation liksom. 
 
 
Vi trängde oss även bland småbarn och blev fastspända i en sele för att hoppa studsmatta. Askul. En nittonåring och två närmare trettio släppte loss medan småbarn otåligt stod och väntade på sin tur.
En (eller rättare sagt typ sex) tur(er) på tjuren fick jag också gratis. Har fortfarande träningsvärk i låren efter den. Observera att det har gått 6 dagar. 
 
Killarna som sålde telefonlurarna sålde även hjälmar. Vi försökte få med han ena upp på studsmattorna och han gjorde det på ett villkor.. Att vi båda hade varsin på oss. Såg ut som idioter men.. #YOLO.
Esma och hennes bästis fick gå modevisning också (med jÄTTEFULA kläder tyckte dom), och så blyg som E är trodde jag aldrig att hon skulle göra det. Men, hon har blivit stor och vågar mer och mer så hon stod där helt plötsligt som om ingenting.
Jag är den till vänster i svart. Och Batman står i mitten.
 
Och som avrundning på en av dessa dagar bjöd Irma och Ada på Cakepops och jag fick för första gången smaka en sån där himmelsk sak. Dalia var också på plats och kvällen gick vilt till. Vi bråkade över Monopol typ fem timmar. 
 
Nu ska jag sluta skriva, för det är egentligen ingen som bryr sig. Ha det bra, puss och kram! Återkommer väl om två månader igen eller något sånt.