studenten, happyfaces och en underbar känsla - del 1

INNAN UTSPRINGET
Vi gjorde KAOZ i matsalen med dunka dunka ståendes på borden..
 
Väntar på att få springa ut osv.
 
Studenten måste upplevas för att man ska förstå varför det är en utav de bästa dagarna i ens liv. Hela den känslan, samhörigheten med klassen och förväntningarna är sjuk.
 
Efter frukosten hos Lina, där vi befann oss klockan halv 7 (vilket betyder att Lamija vaknade typ 4), åkte vi vidare mot skolan för att fotograferas klockan 8. Efter det strövade vi runt lite, kollade på dansuppvisningar från idrotten i tvåan med klassen och allmänt skrattade åt varandra. Efter kaoset i matsalen med någon idiot som satte på skithög musik och vi andra som ställde oss på borden och grejer, fick vi gå in i aulan med tal av rektorerna, sång och massa skrik och tutanden från studenterna. En liten stund med mentorn efter det, och seeeen.. UTPSPRING.
Vi satt verkligen i klassrummet och räknade ner "omg nu är det bara 40 min kvar", "omg kolla så mycket folk det börjar komma nu", "omg jag börjar bli nervös", "omg allihopa gå och kissa nu innan, det var en tjej som var på toa medan hennes klass sprang ut, GÅ NU INNAN VI STÄLLER OSS", "omg har längtat efter det här i hela mitt liv", "omg vi är femma i ledet", "omg en klass kvar", "OMG NU SPRINGER VI". 
 
Älskar min klass.

Och eftersom jag är fett trött och det finns tusen bilder kvar så får ni det i olika delar. Bra! Puss och kram <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: