PROM 2013

Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska börja. Vill beskriva balen men den går inte att beskrivas, den behöver upplevas. Jag hade så otroligt kul och jag är så glad att jag fick gå. Det var helt seriöst en av de bästa kvällarna jag någonsin haft, och ett minne för livet.
Alla var så underbart fina, roliga, pratglada, taggade och alltihop på en gång. Man kom nära varandra på något sätt, och stämningen var helt fantastisk.
 
Nu vet jag att en viss Lisa inte kommer att hålla med mig, men hon får faktiskt stå ut med min fina beskrivning av det hela. Jag hade iallafall grymt roligt och skrattade så mycket som jag inte gjort på år och dar typ. Okej säger så varje gång men ändå.
Mitt sällskap var helt underbart och jag var omringad av världens bästa människor typ.
Lite mingel, lite mat, lite dans, lite vals, lite galet och lite busigt. I had the time of my life iallafall och jag njöt av varenda sekund.
 
Om jag har bildbombat förut så är det ingenting jämfört med detta. 
 
 
Vill inte riskera att datorn eller bloggen crashar just nu när jag fått upp massa bilder så fint, så det får ta stopp här. Har typ tusen bilder från kvällen men för er räcker det väl med dessa. Och en sak till alla tvåor där ute (resten också för den delen); missa INTE balen. 
1 Anonym:

skriven

Jättevacker var du:) och fin klänning!

2 Anonym:

skriven

du är riktigt vacker :D speciellt den bilden med esma där du står på huk, som tagen ur en turkisk serie (kan inte komma på vad hon heter nu) Amazing!

3 Anonym:

skriven

WOOOW!!
rkt vacker!
Och din klänning är så fin, var har du köpt den? :)

4 lamija:

skriven

Anonym 1: Tack så jättemycket! :D

Anonym 2: Tack tack tack!! :D Haha du menar kanske Hurem från Sulejman Velicanstveni? Har fått höra det rätt mycket senaste tiden nämligen

Anonym 3: Oj, tack så himla mycket!! Beställde den från ett företag som la ut på Ebay, samma klänning som fanns på olika engelska sidor för 4000 kr köpte jag för 700 där haha, självklart helt ny osv :) dock var den inte riktigt som jag tänkt mig men den funkade!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: