grillmys på stranden

 
Åh, älskar dessa människor. Så himla roliga, skrattar rumpan av mig varje gång. Har fått ett fint avslut på sista dagarna i Sverige iallafall. Imorgon (eller idag rättare sagt) bär det av till mitt älskade hemland. 
Dock kunde jag åkt några dagar senare. Eller veckor. 
Men, ska bli kul där nere också. AUF WIEDERSEHEN.

studenten, happyfaces och en underbar känsla - del 2

Skiter i, nu kommer ännu en bildbomb. 
Skulle seriöst kunnat göra om den här dagen 1000 gånger om. Man går och väntar på den här dagen så länge, och när den väl kommer så tar den slut lika snabbt som den började. Därför ska man njuta av varenda sekund! Skrek så mycket att jag mådde illa på flaket, vi alla var törstiga som hästar i den där värmen, fick ont i ryggarna, men inget av det spelade någon större roll. 
 
Åh, ska sluta försöka beskriva dagen. Det går liksom inte. Till alla studenter i framtiden: jag är avundsjuk på er. 
 
Min fina barndomskompis (aka fotbollsprofset) Bahrudin kom till lilla Lama också. 

studenten, happyfaces och en underbar känsla - del 1

INNAN UTSPRINGET
Vi gjorde KAOZ i matsalen med dunka dunka ståendes på borden..
 
Väntar på att få springa ut osv.
 
Studenten måste upplevas för att man ska förstå varför det är en utav de bästa dagarna i ens liv. Hela den känslan, samhörigheten med klassen och förväntningarna är sjuk.
 
Efter frukosten hos Lina, där vi befann oss klockan halv 7 (vilket betyder att Lamija vaknade typ 4), åkte vi vidare mot skolan för att fotograferas klockan 8. Efter det strövade vi runt lite, kollade på dansuppvisningar från idrotten i tvåan med klassen och allmänt skrattade åt varandra. Efter kaoset i matsalen med någon idiot som satte på skithög musik och vi andra som ställde oss på borden och grejer, fick vi gå in i aulan med tal av rektorerna, sång och massa skrik och tutanden från studenterna. En liten stund med mentorn efter det, och seeeen.. UTPSPRING.
Vi satt verkligen i klassrummet och räknade ner "omg nu är det bara 40 min kvar", "omg kolla så mycket folk det börjar komma nu", "omg jag börjar bli nervös", "omg allihopa gå och kissa nu innan, det var en tjej som var på toa medan hennes klass sprang ut, GÅ NU INNAN VI STÄLLER OSS", "omg har längtat efter det här i hela mitt liv", "omg vi är femma i ledet", "omg en klass kvar", "OMG NU SPRINGER VI". 
 
Älskar min klass.

Och eftersom jag är fett trött och det finns tusen bilder kvar så får ni det i olika delar. Bra! Puss och kram <3

dagarna innan studenten

Samling hemma hos vår kära mentor och hade lite sådär småtrevligt som man brukar ha med massa fika, lekar och busigheter. Camp Sannarp, där vi myste med allt och alla och det bara kändes i luften hur nära slutet var nu. Och till sist - pyntning av flaket och målandet av lakan. Fick göra allt och sen använda mina slavar till att fylla i med färger. Är jag konstnär eller är jag konstnär?
 

 

PROM 2013

Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska börja. Vill beskriva balen men den går inte att beskrivas, den behöver upplevas. Jag hade så otroligt kul och jag är så glad att jag fick gå. Det var helt seriöst en av de bästa kvällarna jag någonsin haft, och ett minne för livet.
Alla var så underbart fina, roliga, pratglada, taggade och alltihop på en gång. Man kom nära varandra på något sätt, och stämningen var helt fantastisk.
 
Nu vet jag att en viss Lisa inte kommer att hålla med mig, men hon får faktiskt stå ut med min fina beskrivning av det hela. Jag hade iallafall grymt roligt och skrattade så mycket som jag inte gjort på år och dar typ. Okej säger så varje gång men ändå.
Mitt sällskap var helt underbart och jag var omringad av världens bästa människor typ.
Lite mingel, lite mat, lite dans, lite vals, lite galet och lite busigt. I had the time of my life iallafall och jag njöt av varenda sekund.
 
Om jag har bildbombat förut så är det ingenting jämfört med detta. 
 
 
Vill inte riskera att datorn eller bloggen crashar just nu när jag fått upp massa bilder så fint, så det får ta stopp här. Har typ tusen bilder från kvällen men för er räcker det väl med dessa. Och en sak till alla tvåor där ute (resten också för den delen); missa INTE balen.