los big citos

Hääj stalkers. How you doin?? Själv kan jag inte förstå att jag inte skrivit här på fem dagar. What's wrong with me? 
Stora tjejen visar att hon kan engelska ja.. 
 
Hemkommen från Stockholm är jag iallafall. Vi åkte upp i fredags och bebis följde med själv. Ni anar inte hur mycket jag och hon har myst hela helgen, hur roligt vi har haft och hur underbar hon varit. Helt sjukt vilken go unge hon är när hon är med oss själv. Som att ha en ängel jämte sig, dusa moja draga. 
 
Annars har helgen varit rätt seriös men ändå rolig, och väldigt välbehövd. Hade nästan glömt hur det var att öppna Enidas kylskåp och bli överlycklig av allt fint som fanns där inne, så längesen var det jag var där liksom. Annars har jag brottats med mina egna tankar, med min mage som inte sett sådär stor ut på 30 år typ, och med Enidas katt som hon inte har. 
 
Imorgon är det back to das praktik och kan inte förstå att jag är inne på tredje veckan. Fattar ni hur snabbt det går eller??!!?!?!?
 
Meine schwester hade gjort tårta till mig också, blev glad som ett litet barn på bajramafton. 
Alltså, det finaste jag vet. Första kvällen när hon skulle sova lekte hon med sina fingrar på mitt ansikte, gick runt i cirklar och förklarade att "såhär gör min pappa när jag ska sova". Det var så skönt att jag somnade före henne och vaknade en timme senare bara för att inse att sminket, linserna och allt annat fortfarande var på. Tetka legla da uspava bebu a beba uspavala tetku. 

Sen så hade jag och Selma kul med Edhems iPad. Tror vi tog 600 bilder eller något, sådär jättemogna var vi. Alena spammade min mobil med egobilder på sig själv också så tog ut min hämnd på stackars Edhem istället.
 
Btw, insåg att det kan låta rätt fel det här med "inne på tredje veckan", precis efter att jag skrivit om min stora mage. Nej, tyvärr. Jag är inte gravid.
1 Anonym:

skriven

så fina. Lamija je Naidina kopija :) sto je starija sve je slicnija.

2 lamija:

skriven

Tack! :) Haha nisam bas skontala.. jel mislis na mene ili na Esmu? Ako mislis na mene ne licim ja valjda na Esminu nenu :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: