micke bel rulig

Ja hejsan, jag skriver direkt ifrån Skatteverket, där jag är anklagad för att ha jobbat gult. Dom har tydligen infört en ny färgskala så det finns inget som heter jobba svart längre. Bra att veta!
 
Har haft väldigt skojsigt senaste dagarna med 14 st på Laserdome, grillning (som kunde slutat i ett nerbränt hus) och massa mys. Självklart så hamnade jag på första plats nerifrån efter två omgångar på Laserdome, men det är bara för jag har kul och springer runt som en idiot och leker att jag är med i CS typ. Alla andra står gömda på ett och samma ställe i 20 min och väntar på att idioter som jag ska springa förbi.
 
Efter detta blev det grillning med 40 korvar (10 hungriga invandrare är inte att leka med) och massa cevape. Trappan blev lite grillad också, den såg ut att behöva det. 
 
Igår satt vi och spelade femtioelva omgångar av "Med andra ord", med Irms, Lejlush och Los Dalios. Gick väl sådär. Men det var väldigt intressant att se hur min hjärna lägger av så fort jag ska förklara något. Juh Juh. 
 
Irma strikes a pose.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: