don't let the shadows of yesterday spoil the sunshine of tomorrow

Har ni märkt hur jag försöker spela svår och grejer? Hör av mig en gång på mer än en vecka. Standard hos mig. Tänkte att ni skulle bli lite bekymrade också och försöka ta reda på om det har hänt något eller om jag fortfarande lever men icke sa Nicke. Väldigt aktiva läsare jag har. 
 
Har iallafall hänt mycket som ni inte är informerade om, och let's keep it that way. Hehe. 
Nej, men var tillexempel i Göteborg i onsdags med tvåor och treor från omvårdnadsprogrammet. Leva & fungera mässa, och jag blev fast med de två M:en - Mikael och Markus som la kommentarer som om ingenting och hade sig. Så det var roligt. Vårt mål var att ta någonting från varje monter (rätt så omöjligt då det var flera hundra där inne och vi tappade bort oss), men det gick inte så bra när vi låtsades vara intresserade av något totalt ointressant, och en man stod och förklarade i en timme. Vi gick därifrån utan nånting och hade slösat värdefulla minuter av våra liv. Så vi var tvunga att ändra taktik, snabbt fram, ta och snabbt iväg. Funkade lite bättre.
 
Träffade även Lamia, min trogna lilla bloggläsare. Vi har faktiskt hållt kontakten sen hon skrev till mig för rätt längesen pga bloggen, och se vart det tog henne. Hon fick leka guide på Avenyn för mig. Väldigt framgångsrik kvinna.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: