cause with your hand in my hand and a pocket full of soul, I can tell you there's no place we couldn't go

Vilken besvikelse igår när vi kom fram till sockervadds-vagnen på tivolit och insåg att det inte fanns några munkar. Har längtat efter tivolit i ett år pga munkarna så finns dom inte. Suicidal moment. 
 
Vi åkte iallafall dittan och dattan och alla våra organ bara flög från ena sidan till den andra inne i oss. Jag och Irma vågade oss på den största jävla, bajsade på oss typ. Eller jag iaf. Hög som World Trade Center var den (rip) och snurrade runt där uppe och hade sig. Medan jag berättade för Irma hur mycket jag inte ville göra det här, innan den började go crazy, satt hon och chillade och njöt av utsikten. Man ba halå tyck synd om mig istället.
 
Fick några gratis åkturer av Xhemajl också, på hans egenbyggda karusell Ryggen. Blev så snurrig att jag inte visste vad jag hette. Men det var OK. 
 
Jag skulle iallafall ha min munk så i sista minut åkte vi till Maxi innan det stängde och plockade på oss. Helt mumsigt WALLAH. Så himla busiga hela högen, orkar inte.
 
 
Tänker inte säga vem som är vem, kan knappt urskilja det själv (aldrig sett oss i den här graden av fulhet), men vi hade kul iallafall. Ungefär i den här stunden berättade jag för Irma hur mycket jag älskade henne och Milipili hur glad jag är att hon finns i mitt liv. Tänkte att man måste passa på ifall slutet är nära. 
 
Yeahh.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: