någon har lagt sig tillrätta

Och jag smälter. Så himla goa är dom, brottas med varandra, myser med oss och leker med allt och ingenting. Sitta på min dator och störa mig är också lite av en hobby. Bebisar.
 
www.dragkrok365.se

sometimes all you need is 20 seconds of insane courage. 20 seconds of embarrassing bravery

Hade en hemsk natt inatt. Vaknade varje kvart i min egna dreggelpöl typ, halsen brände, illamåendet var värre än en gravid kvinnas, och näsan var täppt. Drar mig för att gå och sova ikväll, vill verkligen inte. Värre än tortyr. 
 
Och så behöver jag semester innan jag går in i väggen. Skolarbetet och allt annat kan ta sig någonstans. Och det där "någonstans" jag tänker på är inte vackert alltså. 
 

cause with your hand in my hand and a pocket full of soul, I can tell you there's no place we couldn't go

Vilken besvikelse igår när vi kom fram till sockervadds-vagnen på tivolit och insåg att det inte fanns några munkar. Har längtat efter tivolit i ett år pga munkarna så finns dom inte. Suicidal moment. 
 
Vi åkte iallafall dittan och dattan och alla våra organ bara flög från ena sidan till den andra inne i oss. Jag och Irma vågade oss på den största jävla, bajsade på oss typ. Eller jag iaf. Hög som World Trade Center var den (rip) och snurrade runt där uppe och hade sig. Medan jag berättade för Irma hur mycket jag inte ville göra det här, innan den började go crazy, satt hon och chillade och njöt av utsikten. Man ba halå tyck synd om mig istället.
 
Fick några gratis åkturer av Xhemajl också, på hans egenbyggda karusell Ryggen. Blev så snurrig att jag inte visste vad jag hette. Men det var OK. 
 
Jag skulle iallafall ha min munk så i sista minut åkte vi till Maxi innan det stängde och plockade på oss. Helt mumsigt WALLAH. Så himla busiga hela högen, orkar inte.
 
 
Tänker inte säga vem som är vem, kan knappt urskilja det själv (aldrig sett oss i den här graden av fulhet), men vi hade kul iallafall. Ungefär i den här stunden berättade jag för Irma hur mycket jag älskade henne och Milipili hur glad jag är att hon finns i mitt liv. Tänkte att man måste passa på ifall slutet är nära. 
 
Yeahh.

no more tears my heart is dry, I don't laugh and I don't cry

I don't think about you all the time, but when I do I wonder why.
 
Se så aktiv jag blir så fort jag skickat in ett arbete. Har dock femtioelva kvar (vi gör inget annat än skriver arbeten), så it haunts me every hour of the day. Typ så. 
 
Något mer som hauntar mig är min balklänning.
Vill. Ha. Nu. 
Men kommer inte få nu. JEVLA.
 
Igår bidde det skräckis hos Irms med company. Lättskrämd som jag är så hoppade jag till 20 gånger i onödan pga Milipili.. Vet vem jag ska spy på ikväll på tivolit då :))))))
 
Ae nu orkar jag inte med det här mer. Tacosen kallar på mig. 
 
 

studenttävling och grajjor

Tvåornas nya studentkommité, ordnade tävlingen igår och alltså.. Jag är rätt glad att vi inte haft sånt här under vårat år. Det var massa konstiga saker (vem kommer på något sånt ens), som t.ex. suga upp ägg i munnen ur en skål och spotta ut det i en skål på andra sidan. Det såg så äckligt ut att jag höll på att spy bara jag såg dom springa där med ägg i hela fejjan. USCH. Tog inte bara mer än två timmar att göra klart allting heller, men vi vann iaf mot alla klasser vi mötte. Alltid något.
 

don't let the shadows of yesterday spoil the sunshine of tomorrow

Har ni märkt hur jag försöker spela svår och grejer? Hör av mig en gång på mer än en vecka. Standard hos mig. Tänkte att ni skulle bli lite bekymrade också och försöka ta reda på om det har hänt något eller om jag fortfarande lever men icke sa Nicke. Väldigt aktiva läsare jag har. 
 
Har iallafall hänt mycket som ni inte är informerade om, och let's keep it that way. Hehe. 
Nej, men var tillexempel i Göteborg i onsdags med tvåor och treor från omvårdnadsprogrammet. Leva & fungera mässa, och jag blev fast med de två M:en - Mikael och Markus som la kommentarer som om ingenting och hade sig. Så det var roligt. Vårt mål var att ta någonting från varje monter (rätt så omöjligt då det var flera hundra där inne och vi tappade bort oss), men det gick inte så bra när vi låtsades vara intresserade av något totalt ointressant, och en man stod och förklarade i en timme. Vi gick därifrån utan nånting och hade slösat värdefulla minuter av våra liv. Så vi var tvunga att ändra taktik, snabbt fram, ta och snabbt iväg. Funkade lite bättre.
 
Träffade även Lamia, min trogna lilla bloggläsare. Vi har faktiskt hållt kontakten sen hon skrev till mig för rätt längesen pga bloggen, och se vart det tog henne. Hon fick leka guide på Avenyn för mig. Väldigt framgångsrik kvinna.
 

Ljudi se inace bore sa sobom da prebole nekoga. Ja, uvijek naopaka, borim se da ne zavolim. Ni tebe, ni bilo koga... Ne treba mi to. Ne opet.

"Bože, kako su žene glupe kad se zaljube. Ne vide. One jednostavno ne vide. A kad progledaju... Jadni oni! U stanju su proći bez pozdrava, ne nasmijati se na najsmješniju šalu, odšutjeti na omiljenu pjesmu, slagati da se ne sjećaju nekog posebnog trenutka ili jednostavno ignorisati svaki pokušaj komunikacije. Postanu otporne na poljupce i dodire."
 

bara chillar lite

Eftersom Irma och pajasarna var efterblivna och aldrig ville gå hem igår, och jag var fett hungrig så fick jag berättat för mig att chips också innehåller potatis. Så jag tog en bit. Eller två. Eller fem. Och låtsades att det var kokta potatisar jag åt bara sådär. Då blev det plötsligt okej att äta chips.
 
Tänk vad fantasin kan göra med verkligheten. 
 
Fett trött på livet svär.
Asså jag svär hon ville ha de sista bitarna jag tog. Kolla bara som hon stirrar..
 
Irma hade kul som paparazzi iaf och det var längesen jag la ut såhär charmiga bilder. Menmen, ni får väl också njuta ibland av vackerheter. Finns antagligen inget som heter så men nu hittade jag på det. Ba så.

UP NEXT: nervous breakdown

Tänkte bara varna er alla för studenten. Ta den aldrig!
Tvivlar inte på att det blir den lyckligaste dagen so far, men det är så mycket som ska göras innan och allting är så stressigt. Klarar inte av det. Beställde precis balklänning efter mycket om och men. Så har iallafall bockat av det (dock är det nu man ska ha ont i magen tills man får den; hinner den, passar den, kan man fixa till den?). Nu återstår skor till balen, skor till studenten, studentklänning, studentplakat, hitta på en låt till treornas melodifestival (vi ska vinna skiten), komma på hur och vad som ska stå på studentflaket, fixa musik och högtalare, bjuda in nära och kära till studentfirande på eftermiddagen, ge gärnet i alla kurser nu dessa två sista månader, skriva projektrapport osv. 
Inte minst ska man anmäla sig till högskolan också, 8 dagar kvar, och jag har absolut ingen aning vad jag ska söka in till. Jag som var så säker på vad jag ville, men nu är den drömmen också förstörd. Åh. 

Vill bara förlänga trean, aldrig sluta och gå kvar inom Sannarps trygga väggar. 
Är. ej. redo. för. framtiden. 
 

micke bel rulig

Ja hejsan, jag skriver direkt ifrån Skatteverket, där jag är anklagad för att ha jobbat gult. Dom har tydligen infört en ny färgskala så det finns inget som heter jobba svart längre. Bra att veta!
 
Har haft väldigt skojsigt senaste dagarna med 14 st på Laserdome, grillning (som kunde slutat i ett nerbränt hus) och massa mys. Självklart så hamnade jag på första plats nerifrån efter två omgångar på Laserdome, men det är bara för jag har kul och springer runt som en idiot och leker att jag är med i CS typ. Alla andra står gömda på ett och samma ställe i 20 min och väntar på att idioter som jag ska springa förbi.
 
Efter detta blev det grillning med 40 korvar (10 hungriga invandrare är inte att leka med) och massa cevape. Trappan blev lite grillad också, den såg ut att behöva det. 
 
Igår satt vi och spelade femtioelva omgångar av "Med andra ord", med Irms, Lejlush och Los Dalios. Gick väl sådär. Men det var väldigt intressant att se hur min hjärna lägger av så fort jag ska förklara något. Juh Juh. 
 
Irma strikes a pose.

imala je proljece u ocima, ljeto na koži, jesen u glasu i zimu u srcu

Vet ni hur det känns nu när man sätter sig för att skriva ett inlägg såhär efter en vecka? Det är lite som när man är ute någonstans och mamma har ringt 50 gånger, och när man kommer hem typ 3 timmar senare än vad man borde så smyger man in lite sådär sakta med hjärtat hårt bankandes och man bara väntar på på att helvetet ska braka lös liksom, med en blandning av skräck och skamkänslor.

Lite sådär dramatiskt känns det nu också. 
 
Jag kan iallafall berätta att jag haft en underbart rolig helg. Minns inte vad jag gjort resten av veckan när jag inte skrivit, men antagligen haft fullt upp med skolan och hela mitt liv. I helgen släppte jag loss och hade kul iallafall, och i söndags åkte jag med tjejerna upp till Göteborg och Trägårn på en liten konsert. Värsta flygplatssäkerheten vid ingången, gå igenom säkerhetskontroller och grejer. Aldrig sett något liknande men någon gång är ju alltid den första. 
 
Blev iallafall rörd när mr. Kovacevic sjöng sina 4 lugna låtar jag dör för. Eller dör och dör. Max svimmar. Resten av kvällen var fet pga sällskapet. Har tyvärr bara fula bilder så bjuder inte på en enda. Eller möjligtvis en eller två bara. 
Och grattis till min buba Mäflydina som fyllde 7 (18) i söndags och som blev firad i Göteborg. Cura se odmah digla da hoda. 
 
Märkte även under kvällen att min fot kändes väldigt sne när jag dansade. Tänkte dock inte så mycket mer på det förrän Irma och Emma dog bakom mig påväg till bilen. "DIN KLACK ÄR HELT SNE". 
Jaha ok. 
 
Var även väldigt kreativ i helgen och hjälpte broder med massa saker som skulle upp på väggarna. Orkar inte med mig själv så duktig jag är.