ne činiš me ljubomornom, nego činiš da se pitam zašto sam te ikad poželela.

Meine schwester och hennes manboy åkte hem precis. Igår hade vi mys med alla hos broder och snaha och fick våfflor serverade, är hon inte den mest vrijedna zena?? Esmas bosniska barnlåtar gick på repeat hela kvällen och det slutade med att alla gick runt och nynnade på dom, helt irriterande. Katten har vuxit och blir tydligen mobbad av två andra feta katter så fort hon går ut.. Stackarn. 
 
Idag känner jag för att göra något så busigt som att klippa av mig håret. For real this time. Inte klippt mig på ett år, det har slutat växa, har slitna och äckliga toppar och nu när det ändå är lov och 10 veckors praktik med ett jullov emellan kan jag klippa det, inte röra det och låta det vila. Sa att jag ville ha långt till studenten men eftersom det står helt stilla nu har jag insett att jag antagligen kommer få lika långt hår som jag har nu om jag klipper det, när studenten är här. Så lika bra att göra det. 
Lovar er att jag ändå kommer komma hem oklippt från Bui eftersom jag hunnit ångra mig tills dess. 
 
Sen tänkte jag reklamera izdubinesrca.blogg.se, har hittat ett ny källa för mina stihove. 
 
Och en fråga till. Finns det någon snäll själ som har en bra kamera att rekommendera? Vill så gärna köpa en ny, dags att slösa lönepengarna sen sommaren också, och jag vill investera i en bra kamera. Den där rosa Sony-kameran jag har började leva sitt egna liv för ett tag sen och bilderna suger så mycket som dom bara kan suga. 
Systemkamera, kompaktkamera eller sån där som är mittemellan alltihop. Bara bilderna är fett bra och den är värd det!
 
TACK OCH HEJ. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: