I just wanna hold your heart in both hands

Grill, "shopping", gå varandra på nerverna, slåss, träna, bråka, äta, plugga och pikar är ungefär nyckelorden som skulle användas för att beskriva mina lediga dagar. Tack och lov så åkte dom hem imorse (hehe skooojaaar. Eller min syster kunde gärna stannat mer men alltså ibland vill man bara slå hennes stalker) och solen var så stark när den lekte tittut med molnen och kollade fram lite då och då att jag trodde jag skulle brinna upp. Satt och pluggade ute hela dagen, och på 7 timmar hann jag göra massa bra saker. Hann undersöka mina ben, stirra på papprena jag hade med mig, kolla lite på mattebokens omslag, reflektera och analysera över mitt liv och inte bli ett dugg smartare. Eller okej, skrev ett argumenterande tal som jag ska hålla imorgon. Men det viktigaste är iallafall att jag hade med böckerna ut och att dom satt fint jämte mig. Sen om jag öppnade dom eller inte är ju en annan sak. 

Skolavslutningen och Bosnien närmar sig, jag längtar sönder och jag har panik. Hundra saker ska göras innan, hundra saker ska göras efter. Skolan, anställningsmöte, utbildningar och shopping, och jag offrar min halva semester där nere för att komma tillbaka och jobba. Hur duktigt? 

Och på tal om mat, har ätit korv dom här dagarna så det räcker för ett år. Mitt hjärta är alldeles varmt och nöjt fortfarande. 

Är jag bra på att dekorera eller vadå???

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: