nesto je jace, mozda nije do nas

Hej kompisar. Kände för att skriva lite här. Min mentala och psykiska situation är just nu sådär och då är bloggen min bästa kompis.
Viktigast, förutom min instabilitet, är att jag idag lekte sjörövare på Terme och badade sönder och blev lite sådär rödbrun och fin. Byggde på min bränna liksom, kako necu när vi va där exakt hela dagen, och fint att jag är helt brun på framsidan nu och liiite mer obrunare på baksidan. Men haj imam vremena da izjednacim. Har 26 dagar njutning kvar här och sen åker jag hem till tråkiga Suedieland med regn och grejer. Yeey, kan inte längta mer..
Imorgon träffar jag Edija, och har aldrig längtat mer till något. Eller jo det kanske jag har men just nu behöver jag henne da se malo ispricamo. Saknat min fru som fan :(
På tal om sakna så dör jag efter min syster. Bara så att alla vet. I neeeeeed you nidååååååå.

Sen en väldigt konstig sak. På en vecka har jag gått ifrån this
till något helt annat. Mitt hår är överdrivet ljust igen och förstår inte hur vad varför eller när. Vart tog det mörka vägen??
Borde starta en hår- och matblogg nu när jag tänker efter. Det enda jag skriver om är hur mitt hår ser ut och hur fet jag är som äter som en gris. Aja nu drar jag mig sakta men säkert ifrån datorn. Hoppas ni har de ruligt osv. Skriv till mig om ni är i los Sarajevo och känner för att träffas. Typ idolträff. Haha skojar. Men allvar. Asså aa.
1 Anonym:

skriven

I miss you tooooo bebis :( i dalje cekam ett utförligt mejl! Tack på förhand.Ps. Vec planeran vad vi ska göra kad mi dodjes om drygt en månad LÄNGTAM!

2 Edija:

skriven

And me miss you too!Danas nam je bio divan dan divaaan daaan (A) haha :D.. Bas sam te bila saknala muze moj!

3 lamija:

skriven

nidååå: skriver till dig snart :*

edija: bas mi je ovo trebalo, haha inser du att vi inte var tysta en enda gång??? Valja catchati up ett helt år. Puss zeno moja!

4 Emma:

skriven

duuuu såg en jättefin bild på dig på fb... helt plötsligt började jag sakna dig jäääättemycket?? hela kroppen fylldes av en stor saknad av lamija. Ville bara att du skulle veta det. puss på rumpan

Svar: Miiiiinnn fiiinaaaa Emmaaaa :* menar du den när jag ser ut som ett troll? (a) jag saknar dig med snutte, jättemycket. Vi får ta en långis när jag kommer tillbaka. Puss på dig gubben
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: