ne prolazi vrijeme, prolazimo mi

Shoooooo bröder, saknat mig??? Aa jag er också. Har ätit upp alla mina romerska bågar (som jag hatade förr men dör för nu) och mina kusiner har rånat min godispåse på ett halvt kilo och min pringlesburk. Har bara ballerina och kexchoklad och sånt kvar nu omg. So long, Sverigegodis. Har börjat äta asmycket choklad sen jag kom. Jag som aldrig åt det förr.
Aja ska sluta snacka om mat. Fast på tal om mat så åt jag någon kycklingtortilla igår med kusin. Helt okej gott osv!!! Sov hos Anessa inatt och hade mispis och kul med älskling dom här dagarna. Såna nördar, försöker hitta wifi vart vi än går. Eller inte jag då :( eller kanske.
Sarajevos väder går lite upp och ner men det är fortfarande fett varmt. Lördag 33 grader. Undra vad vi gör då. Kanske ligger och steker på terme.
Känns som att jag skriver lite osammanhängande så jag avrundar, kort sagt har jag det iallafall fett bra. Hälsar till mina föräldrar uppe i Sweden också att jag saknar dom. Hehe. Inte. Hehe. Hehe. Hehe. Skoja ba, saknar dom som fan.
Saknar min schwester också, kan inte bomba henne med sms. Me very sad. Och saknar min bror. Esma saknar jag inte för hon sa att hon inte skulle sakna mig. Bråkfis... Haha aja orkar inte mig själv mer, ska dra mot kusiner nu. häjduu allihåppa. 

Älsklingskusin, världens bästa seriöst.
Mysfrukost at Anessas plejs. Satt på balkongen typ 5 timmar och bara chillade och segade med frukosten. AMAJGAD.
1 Emina:

skriven

Esma saknar jag inte för hon sa att hon inte skulle sakna mig HAHAHA, hon är typ fyra?! Hajd nek je tebi lijepo :))

2 lamija:

skriven

Emina: Haha det var ett litet skämt, klart jag saknar henne oavsett vad :) ma meni je super!

3 Emma:

skriven

JAG SAKNAR DIG (och bananpajen då) hoppas du har det heeelt amazing gubben

4 lamija:

skriven

SAKNAR DIG OCKSÅ SNUTTE, var redo med den kondenserade mjölken när jag kommer tillbaka! Jo jag softar lite osv osv, grymt är det :D mycket att prata om gubben :*****

5 Emma:

skriven

Men om du har mycket att berätta få vi kanske göra två stycken?! :O synd... JAG VILL HÖRA ALLT

6 lamija:

skriven

Vi kanske tillochmed får göra tre!! Skitsynd alltså, vet inte om det kommer påverka oss negativt på något sätt.. Du kommer dö flera gånger om och till sist inte palla lyssna. Men du måste, så du har liksom inget val. PUSS BEBIS


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: