nu har jag kommit in i en såndär hår-period igen

 
Sån lust jag har haft hela dagen att bara klippa av hela mitt hår sådär kort som jag gjorde för två år sedan, tunna ut det och klippa upp det riktigt mycket, och med lite lugg. Och nej, hittade ingen bättre bild på detta eftersom jag fortfarande inte överfört alla bilder från gamla datorn (har gått ett år och jag har fortfarande inte hittat tid till det), så fick sno ifrån bloggen. Medan jag kollade igenom så undrade jag även hur man kan lägga ut så fula bilder som jag gjorde förr. Helt sinnesjukt. Skäms lite åt mig själv såhär i efterhand. 
 
Iallafall. Efter denna lusten, fick jag en otroligt stark lust att färga mig i en ljus gyllenbrun/blond färg. Oh så fint! Fast då kanske lite finare än vad jag hade sist. Men sen så kom jag att tänka på studenten, att man ska ha långt och fint hår och inte slita det mer. Därför jag sparar som en åsna nu och rör inte ens det. Typ. Så mina lustar får helt enkelt vänta. 
 
 
Och på tal om ingenting har jag nu skulpterat min kropp med hjälp av Zumba. Mina magmuskler känner sig fortfarande helt konstiga. Ska fortsätta hela December ut och hoppas jag märker skillnad. Annars kastar jag mig själv och Zumban i väggen.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: