nu ber jag er om en liten tjänst

Jag kopierar deras text rakt av eftersom det ändå står så bra beskrivet. 
 
Kära vänner – Hjälp oss med insamlingen för Sumea Begic

Flickan ni ser på bilden är en kusin till mig och endast 4 år gammal. Förra veckan så hade lilla Sumea huvudvärk konstant i två dagar, då bestämde sig hennes föräldrar för att ta henne till sjukhuset. Läkarna upptäckte en tumör på hennes lillhjärna (den del av hjärnan som har hand om motorkoordination, kroppsställning och balans.) som är 5*4 cm stor. 
Läkarna i Sarajevo talar om för familjen Begic att operationen måste göras i Turkiet, Istanbul då man har mycket bättre redskap för en sådan här operation samt att läkarna är mer skickliga där inom detta område. 

Ekonomiskt är detta väldigt dyrt då operationen kommer att kosta 50,000 EURO. 

Av denna anledning söker jag hjälp och stöd från Er, hjälp oss rädda den där lilla flickan. Så att hennes syster inte behöver förlora sin bästa vän och att Sumeas föräldrar kan ha kvar sin lilla ängel vid liv. 

Ni kan skicka Ert bidrag via mig på följande :

Bank : SEB
clearn. 5699
Kontonummer: 3085437
 
 
Det handlar alltså om Edijas (mer känd som min fru från Norrköping på bloggen) lilla 4-åriga kusin som behöver hjälp snabbt. Pengar är pengar, 50 kr är 50 kr. Hjälp henne att få bort tumören! Det är sjukt vad operationen kostar men ju fler vi är som bidrar desto större är chansen att hon blir bättre. Lilla Sumea kommer att vara evigt tacksam för varenda liten krona. 
1 Edija:

skriven

<3!!!

2 Anonym:

skriven

Må hon vara frisk igen InsAllah!

3 Anonym:

skriven

Hej har skickat 300 kr till den här flickan hoppas kunna skicka mer inom en snar framtid har skrivit på avsändarmeddelandet till Sumea.

Svar: Tack så jättemycket! Riktigt snällt av dig. Jag tror att insamlingen är avslutad men jag ska säga att du har fört över så dom kan skicka det också vidare till Bosnien! Tack igen.
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: