naprosto ti si čekati znala kao nitko na svijetu..

Inga mer tidiga morgnar, iallafall inte tills slutet av januari, inga fler sena kvällar och inga mer gäspningar! Sista dagen på praktiken idag och det känns skönt på ett sätt. Det har varit riktigt roligt men jag förstår ärligt talat inte hur man orkar med tiderna när man jobbar sådär på heltid året om.. Helt sjukt. Nu får jag vila lite iallafall, sen får jag väl ta tag i en praktik till efter jullovet på barnavdelningen. Fast där blir nog väldigt lugnt jämfört med detta.
 
Allt det här firades iallafall med glass, te, popcorn och massa snack hos Irmisen och sedan vidare mot broder och Majsic där jag av någon konstig anledning spenderar natten. Jag säger att Esma ville ha mig där på sleepover men egentligen måste jag väl erkänna att jag kom hit för deras enorma skafferi med godsaker. Min mage är redan uppsvullen.
 
Och alltid lika roligt att komma hem från praktiken och se att Majsa varit och härjat i mitt rum. Känns skönt att hon lämnar spår efter sig, varenda gång. Hittar alltid smålappar under min kudde där det står hur mycket jag älskar henne, och massa andra lappar lite här och var. Svär, kan hitta lappar hon skrivit om sig själv flera dagar efter att hon varit där. Sneaky.
 
1 Anonym:

skriven

Vidi, vidi male Nide .... Ma joj ovdje ista tetka Nida ... <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: