inga olyckor i år heller som tur är

Det var längesen mitt annars så braiga immunförsvar sänkte ner garden och lät något virus komma in på detta sättet. Har varit hes, snorig, nysig, hostig och allt annat dom senaste dagarna (som mina föräldrar skulle sagt "bas me uhvatilo") men åkte ändå med på vår årliga lilla skidresa efter Göteborg i fredags. 8 personer på 36 kvadrat i tre dagar är lite sådär kan man kanske tycka, men jag hade riktigt roligt och tyckte det var fett mysigt. Har underskattat våra skid"semestrar" de senaste 5 åren, men tog verkligen vara på det i år och njöt. Juh juh. 
 
Ibland vill man dock skjuta sig själv när det blir för mycket men jag tycker att vi alla hanterade det rätt så bra. Lite hot och lite slag, men annars var det lugnt. Fick äran att sova med Esma och Majsa och jag är fortfarande positivt överraskad över att ingen av dom snarkade under någon av nätterna. Annars brukar dom två + Eldar snarka i kör varje gång jag sover med dom.
 
I lördags var det perfekt skidåkningsväder, har aldrig tyckt det är så roligt att åka skidor som det var då. Varken för kallt så man stelnade till is, och inte heller för varmt. Ingen blåst och knappt något folk (mindre potentiella olycksoffer då). Dock så fick jag världens fetaste blåsa/pjäxskav på foten så har varit helt handikappad de senaste dagarna men inget kunde hindra mig från att åka igår också! Men så var det värsta orkanen, man behövde inte ens röra på skidorna utan vinden tog en dit man ville. Om man inte ville någonstans dit det var motvind vill säga. Då blev det med ens lite jobbigare. 
 
Esma gjorde mig riktigt stolt också, hon har aldrig stått på ett par skidor men med sele runt omkring sig och Eldars och Alijas tålamod och hjälp så slappnade hon av och åkte tillochmed på den blå backen flera gånger. THATS MY GURL. 
 
Kunde ju inte låta bli att tänka på er och vara helt seriös med några videoinlägg mitt i backen. Hör gärna hur Majsa svarar "MA JOK" när jag frågar henne om hon är där, och lägg gärna märke till hur profesionell jag ser ut på mina skidor när jag tar upp stavarna och med händerna i luften. Fick inspiration ifrån Petra Bajslunds händerna i luften. Eller taket. Eller vad den nu heter. BiffeN är jag också. 
 
1 Anonym:

skriven

Vi ste luuuuddddeeeeeeeeeeee hahaha bas obadvije :))))))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: