en apa som liknar dig (i brist på mer sofistikerad rubrik)

 
SE DÄR, två av dom var inte min mammas förtjänst ändå! Två som inte är rädda för mitt kommentarsfält som resten är. Oh vad glad man blir. Helt underbart, ni är jättesuperdupervälkomna och jag ska hämta ett par sköna galgar till er så ni kan hänga fint när ni ändå är här och hänger!
 
Idag ville jag också för (o)vanlighetens skull stå i centrum på isen. Dock hade jag femton storlekar för stora skridskor som också var oslipade. Stapplade fram (eller inte alls, stod still och säkert på ett ställe) och hade the time of my life med 20 femåringar runtomkring mig. Bästa var när Majsa och Eldar plockade fram deras stora kylväska med fika. Kände mig som 9 år igen. Eller har varit 9 i några år nu enligt min bror...
 
I vilket fall som helst så tycker min jätteduktiga snaha och bror att jag är ett barn med speciella behov. Kvinna skulle jag vilja säga. Sen vilka speciella behov jag har kan diskuteras. Dom vill bara att jag ska må dåligt. Därför dom säger sånt. Visst? Det har min mamma sagt iallafall <3 Och min mamma ljuger inte. Visst?.. visst?
 
Lägg noga märke till mina vantar på bilderna. Köpte dom för 500 kr i en hemlig affär. Vill inte att alla ska ha likadana så palla säga vart.. 
Egentligen är dom stickade för ett MVG på syslöjden i åttan. Yeaahhhh come to mama <3
 
Min bebis åkte skridskor för tredje gången i hela hennes liv idag och hon är redan profesionell konståkare typ. Tjaa, vad ska man säg.. Hon brås ju på faster.
Säga vad ni säga vill, men jag tycker att hon själv ser ut att ha speciella behov här.. Dock väldigt söt.
Alltså fråga mig inte vad vi håller på med. Det skulle se ut som vi bråkade och ströp varandra men jag tycker mer det ser ut som fransk konst typ. Eller tysk. Eller konst överhuvudtaget. Vi har nog det där med konst i blodet. Får till det vad vi än gör. Sätt på lite lugn pianomusik i bakgrunden och titta på denna bilden och ni ska se så vackert det blir. Tjusigt.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: