några frivilliga?

Påväg ut från den hundrade mataffären idag, och efter att jag förklarade varför man inte gör vissa saker som dom precis gjorde (haha..).

Kusin: Lamija, evo sad te nesto gledam i znas sta sam skontao?
Jag: Reci?
Kusin 2: Da je lijepa!
Kusin: Ma haj to, nego ti si fakat spremna i zrela za udaje. Sve te gledam i bas si onako ono pametna, mislis na sve i nekako ozbiljna. Tebe bi odma trebali udati!

Frågade om jag skulle ta det som komplimang och fick positivt svar. Så, valja sada naci nekog ko me je vrijedan. Bifoga namn och cv och alla meriter till tjejgiftersigdirekt@desperat.se. Skicka med en enskild lista på vad du kan tänka dig att göra i hemmet också. Mina kusiner bedömer sen er utifrån det ni har skrivit och tycker dom någon är bra så har ni en chans. Annars importerar dom väl en kamel från Afghanistan som får hålla mig sällskap..

1 H:

skriven

Fattar inte, det gick inte att skicka iväg mailet...
Kan du ha stavat fel? :S

Har försökt hela dagen :/ Tro mig jag har precis den kille du letar efter, har minst hälften av tänderna i behåll och fäller ner toasitsen när han är klar. Ring.

2 lamija:

skriven

Det är rätt adress men mailen har varit överbelastad idag så det har inte varit lätt att skicka iväg något till mig.. Får in ansökningar hela tiden!
Herregud, du låter som en dröm-man. Hör av mig inom en snar framtid. Ta hand om tänderna du har kvar <3

3 H:

skriven

Hur snar är snar för jag har bokat ett lavemang och det är rätt viktigt så om jag inte svarar så sitter jag i en tuff sits... Bildligt talat

Och hur fungerar den här bedömningen, är det en audition av något slag för jag kan joddla och spela banjo :',

( och ja smileysen ska föreställa någon som ler med 50 % av tänderna)

HAHA

4 amra:

skriven

HAHAHAHAHHAAHHAAHAH OMG DU HAR INTE VARIT SÅHÄR ROLIG PÅ LÄNGE!!! :D måste ses snart

5 lamija:

skriven

*H*: Snart är så fort mina kusiner tittat igenom alla ansökningar! Man måste ju ta det i ordning liksom. Jo asså man ska ju helst vara sig själv, så om du väljer att komma fram och spela banjo är det helt okej. Sen om jag blir kär eller inte är väl en annan femma. Men jag älskar män utan tänder som joddlar.

*amra*: Kolla min blogg igen om ungefär 20 min! Hahahaa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: