förstår ni vad det innebär att skratta så mycket att man gråter

..klockan 3 på morgonen? Det här var nog min roligaste sehur under mina 18 år. Och nu sitter jag och Amina här en och en halvtimme senare och har fortfarande inte slutat skratta, allting fortsätter liksom på fb med mina två kusiner där nere och mig och henne här uppe. Seriöst min mamma blev så himla irriterad och hotade med att jag skulle få batine och pallade inte lyssna på oss längre. Asså så mycket skratt en liten fel-hörning (tror jag hittade på ett nytt ord precis) kan orsaka. Vi låg över hela bordet och trodde vi skulle dö. Efter det blev allt jag sa så himla roligt. Aja kul att jag kunde underhålla iallafall.
Shit, det var längesen jag skrattade så mycket att så att tårarna rann. Jag älskar mina kusiner. Ska gå och krama om dom nu.

Har också gått och blivit ett levande alarm. Stod i dörröppningen till Enidas rum och vibrerade (bzz-ade) och skrek piiipiiip så högt jag kunde tills Enida gick upp och stängde av mig. Men då började jag snooza istället.
Oh, inatt är en sjuk natt. Märks att jag inte fått tillräckligt med sömn dom 4 senaste veckorna. Plus att jag körde av gokartbanan idag.. Haha dör.
På tal om det så var det sista dagen på jobbet igår. Eller i förrgår blir det. Jag är fri!!

PUSS ALLIHÅPPA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: