några frivilliga?

Påväg ut från den hundrade mataffären idag, och efter att jag förklarade varför man inte gör vissa saker som dom precis gjorde (haha..).

Kusin: Lamija, evo sad te nesto gledam i znas sta sam skontao?
Jag: Reci?
Kusin 2: Da je lijepa!
Kusin: Ma haj to, nego ti si fakat spremna i zrela za udaje. Sve te gledam i bas si onako ono pametna, mislis na sve i nekako ozbiljna. Tebe bi odma trebali udati!

Frågade om jag skulle ta det som komplimang och fick positivt svar. Så, valja sada naci nekog ko me je vrijedan. Bifoga namn och cv och alla meriter till tjejgiftersigdirekt@desperat.se. Skicka med en enskild lista på vad du kan tänka dig att göra i hemmet också. Mina kusiner bedömer sen er utifrån det ni har skrivit och tycker dom någon är bra så har ni en chans. Annars importerar dom väl en kamel från Afghanistan som får hålla mig sällskap..

inna lillahi wa inna ilayhi raji'un

22.08.1992

Idag för exakt 20 år sen dog en kärleksfull pappa och man, en stor person och en hjälte.
Jag fick aldrig lära känna honom, men om jag fick en önskan så hade det varit att han levde och att jag fick uppleva hans kärlek och hans goda hjärta. Så jag kunde minnas honom som den fina person han var, så som mina äldre kusiner och syskon gör. Jag har aldrig hört ett ont ord om honom, och jag är ledsen över att min moster förlorade en underbar man och att mina kusiner fick växa upp utan sin pappa. Jag är också ledsen över att jag aldrig fick lära känna min enda tetak jag skulle haft. Ingen förtjänar ett sånt öde, ingen förtjänar att bli dödad och ingen förtjänar att växa upp utan en manlig förebild, utan sin hjälte. 
 
"- I ne recite za one koji su na Allahovom putu poginuli: "Mrtvi su!". Ne, oni su zivi, ali vi to ne znate!"

nyblivenmamma94

  
Dog lite av skratt idag med Piccels när bebisarna kom fram under barn - & ungdomssjukvården. Shit vad vi höll på. Roligaste var att gå runt så i korridoren och se folks miner när dom tror det är en riktig bebis. Oh. Nu är vi på G igen och jag har saknat det. TAGGA SISTA ÅRET! Fast egentligen vill jag inte ta studenten. Sannarp i mitt hjärta för alltid. 

"good friends are like stars, you don't always see them, but you know they're always there"

She is my star. 
Det är fint att ha en vän man kan räkna med och som man vet aldrig skulle svikit en. Det är fint att ha en vän som man, även om man inte hörs på flera dagar, veckor eller månader, bara kan skriva ett enda ord till och man är tillbaka som vanligt igen. Det är fint att ha en vän som aldrig skulle gått bakom ryggen på en. Det är fint att ha en vän som alltid ställer upp och som alltid finns där. Det är fint att ha en vän man gått igenom så mycket med, bra och dåligt. Det är fint att ha en vän som man vuxit med, som man fallit med och som man rest sig upp med. Det är fint att ha en vän som man alltid har roligt med. Det är fint att ha en vän som man har gjort så mycket busigt med. Det är fint att ha en vän som bryr sig och som alltid ger goda råd. Det är fint att ha en vän som är  ä k t a .
Det är fint att ha en vän som min Mev. 
 
- When my world goes crazy, you're right there to save me. 

ae så jobbigt liv

Visst ska matte c in på tisdagar och fredagar på hålorna och visst börjar en annan kurs lite senare men alltså, jag ska nog inte klaga för mycket.

förstår ni vad det innebär att skratta så mycket att man gråter

..klockan 3 på morgonen? Det här var nog min roligaste sehur under mina 18 år. Och nu sitter jag och Amina här en och en halvtimme senare och har fortfarande inte slutat skratta, allting fortsätter liksom på fb med mina två kusiner där nere och mig och henne här uppe. Seriöst min mamma blev så himla irriterad och hotade med att jag skulle få batine och pallade inte lyssna på oss längre. Asså så mycket skratt en liten fel-hörning (tror jag hittade på ett nytt ord precis) kan orsaka. Vi låg över hela bordet och trodde vi skulle dö. Efter det blev allt jag sa så himla roligt. Aja kul att jag kunde underhålla iallafall.
Shit, det var längesen jag skrattade så mycket att så att tårarna rann. Jag älskar mina kusiner. Ska gå och krama om dom nu.

Har också gått och blivit ett levande alarm. Stod i dörröppningen till Enidas rum och vibrerade (bzz-ade) och skrek piiipiiip så högt jag kunde tills Enida gick upp och stängde av mig. Men då började jag snooza istället.
Oh, inatt är en sjuk natt. Märks att jag inte fått tillräckligt med sömn dom 4 senaste veckorna. Plus att jag körde av gokartbanan idag.. Haha dör.
På tal om det så var det sista dagen på jobbet igår. Eller i förrgår blir det. Jag är fri!!

PUSS ALLIHÅPPA

and now my heart is filled with joy

För att mina underbara, roliga, galna och irriterande kusiner efter mina 18 år i Sverige bestämt sig för att komma och hälsa på oss också för omväxlingsskull. Dom tre skitungarna (okej lika gamla som jag typ) åkte med mina föräldrar hit och stannar väl ett tag. Fullt hus, kaos men jag är överlycklig och sjukt glad över att dom är här.

Bilder från das Boznia