need some tips

Tappar så sjukt mycket hår hela tiden och har ingen aning vad jag kan göra åt saken? När jag borstar håret varje gång är hela den där saken där man tvättar händerna full med mitt hår, efter dusch, efter plattning, föning, efter att ha släppt ut håret från tofsen eller bara jag pillar lite i håret lossnar asmycket hårstrån. Känner mig som en hund som fäller fan, what to do???

1 Aldi:

skriven

När

2 Aldi:

skriven

råkade skicka kommentaren bara när jag skrev när :Pmen i alla fall, när du tvättar ditt hår ska inte du tvätta med för varmt vatten helst med kallt till och med.. sedan om du använder balsam också när du tvättar håret ska du inte lägga det i roten av håret (heter det så?:P)man tappar hår när håret växer också, så att de "nya" hårstråna kan växa ut

3 Anonym:

skriven

Byt schampoo. Jag använde vo5 eller vad den heter tappade asmycket hår bytte och nu är det okej....

4 lamija:

skriven

Aldi: Jo jag vet det, tvättar oftast håret med kallare vatten än resten av kroppen och jag lägger aldrig balsam eller hårinpackning i rötterna så fattar inte. Jag har ju alltid tappat hår men det här är verkligen katastrof :( haha då får vi väl hoppas att mitt hår börjat växa riktigt mycket!Anonym: Använder den vita Elvital nu eller så använder jag Nivea och det har alltid gått bra fram tills nu ju. Men det kan faktiskt vara min Frank Provost hårinpackning, för den är faktiskt ny.. Så ska prova att byta ut den då :)tack för tipsen iallafall!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: