palla att hår har tagit så stor plats i bloggen dom här dagarna, the food gets jealous

Måste bara säga att: haha, shit va goa ni är! Tack för alla tipsen och allt det där, fastän jag kanske inte lyssnade på er fullt ut så hjälpte det ändå att lindra min ångest. Hade jag fått dom två senaste kommentarerna lite innan hade jag kanske gjort exakt det ni föreslog. Men iallafall.

Kan säga att min otroligt upp-och-neriga hårfärgsresa snart har nått sitt slut.
Så, vad gjorde jag då? Jo, jag tog en hot chocolate färg (iz bosne, 3 marke, bra bra) som jag ändå velat ha skitlänge, stoppade ner den i väskan tillsammans med plastkam och grejer och tänkte tralla vidare till min broder och snaha. Men, så kom jag på att jag kunde gå och se vad maxi hade att erbjuda. Så jag gick dit, stod i 45 minuter och stirrade på B4 haircolor remover och vände och vred på förpackningen, ställde tillbaka den efter grov överanvändning av hjärnan och trallade iväg. Cyklade vidare, tomhänt, till min bror och var helt säker på det jag skulle göra. Men så hade jag alldeles för mycket tänketid medan Majsa uspavade Esma och jag började tänka om. Tänk så blir det skitdåligt ändå, det kommer fortfarande vara ojämnt för ingen chans att allt det kan täckas bra, och så kom jag in på avfärgningsbanan igen.

Så när Esma äntligen hade somnat och Majsa joinade mig så hade jag en helt annan plan än när jag kom dit. Så vi satte oss för att rida Karin och NoName (har inte döpt hennes cykel än) till maxi, andra gången för min del. Köpte den där förbannade haircolor remover och satte igång så fort vi kom in genom dörren typ. Glömde ta av mig jacka och allt sånt så bråttom hade jag. Heheeeee, nä men nästan.
Iallafall, efter lite nervositet och pirrande i magen så hade Majsa kletat in avfärgning (eller avföring om man väljer att lyssna på min bror) i hela håret och halva ansiktet.

Känner att det blev lite långt nu, men för att göra en lång historia kort så sköljde jag ur och efter typ 30 mins sköljning (vadå överdrivna instruktioner???) och en rejäl föning så tittade jag mig själv i spegeln. Har nog inte blivit sådär chockad under hela detta året. Nisam mogla doci sebi typ, men nu har jag riktigt ljust hår och minns inte att jag nånsin varit såhär... ljus..!?!?!. Typ honungsblond eller vet liksom inte riktigt vad man kan jämföra det med.
Det är inte så att det är fult, men det är bara ljusare än jag är van vid och himla massa ljusa nyanser och slingor haha. Typ som att jag har färgat det så med mening. Och nu kan jag ju faktiskt bli blond hur lätt som helst, bara lite slingor och det skulle gå skitsnabbt.

Iallafall, är inte helt onöjd men tänker iallafall låta håret vila minst en vecka innan jag färgar om det (om jag nu ska göra det). Men samtidigt så kommer det nog aldrig kunna bli helt jämnt nu, vilken färg jag än skulle valt för det är så sjukt många olika färger och nyanser i håret nu haha. Ljusa, som smälter in i varandra men det skulle ändå blivit samma sak som innan om jag färgade det rött igen.
Fast sen så är jag ju rätt sugen på mörkare hår med röda/lila nyanser som jag brukar ha varje vinter typ, men vi får se helt enkelt.
Bilder kan ni få se imorgon, snart ska jag nana gott med tummen i munnen och så, och jag hoppas det inte blev allt för mycket att läsa. Haha, första gången jag skriver ett överdrivet långt inlägg och det handlar om hårfärgning. Bra där, kunde inte valt något smartare att skriva om som typ mat och hur det smakar i munnen när man äter en fet kycklingtallrik..

Natti natti på er, och tack igen för superbra tips som min spontana sida ändå vägrade lyssna på. Känns iallafall bättre när jag säger att jag åtminstone övervägde alla era alternativ fram tills den stunden jag insåg att jag måste avfärga. Heheeeee, men nu så är det sluttjatat om hår och allt vad det är. Nästan. Snart. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: