puppy love

Min bror och hans lilla familj håller på att flytta från deras lägenhet till en lite större och lite längre ifrån. Detta bekymrar min brorsdotter som haft en lekkompis i porten jämte varenda dag i några veckor nu sen lilla Haris flyttade in där. Och dom två har liksom en hat-kärleks-relation, Esma förbjuder honom att vara i hennes lekrum, han får inte leka med hennes leksaker när hon känner för att vara bitchig och hon brukar säga att Haris inte får komma ibland för hon "vill inte städa upp efter honom", men ändå så är dom alltid med varandra och så fort någon av dom kommer hem efter att ha varit borta så måste dom leka med varandra och så springer dom från den ena porten och lägenheten till den andra lite hejvilt (oftast så är dom hos Eldar och Majsa för så fort hon kommer upp hos Haris så vill hon hem igen)
Så igår frågade jag Esma kako ce ostaviti Harisa och om hon skulle sakna honom.

Esma: Pa Haris ce isto preseliti na vallås
Jag: Nece bona, tek su ovdje doselili
Esma: Al Haris je meni rekao da ce on sa mnom preseliti
Jag: Cuj, nije valjda
Esma: Jo, onda je on rekao da ce kod mene ziviti
Jag: Haha al Haris mora ziviti kod svojih roditelja
Esma: Al Haris je meni rekao da me voli... *världens nedstämdaste röst*

Awwwwww. Var tvungen att fråga om hon älskade honom också och såklart gjorde hon det. Sen när jag frågade ut henne lite mer om vad han hade sagt så sa hon att det var hennes hemlis och att hon inte ville säga mer till mig eller någon annan. Hoppas bara min lilla treåring gör rätt när hon väljer kille. Haris är ju inte den enda hon är kär i.

Sen att hon hade sett en räv vid ett träd för någon dag sen med honom är ju en annan historia. Satt i två timmar och försökte säga till henne att hon säkert hade sett en ekorre och att rävar inte bor utanför massa hyreshus. Tog tillochmed datorn och sökte på google efter bilder på rävar och ekorrar och visade hur båda såg ut (hon sa att det varken var den ena eller den andra dom sett), men ändå var hon så sjukt envis, och avslutade diskussionen med "i Haris je rekao da je to räv!". Trotsåldern it is.

Aja palla överdriva med ett långt inlägg om barn men kände bara för att dela med mig lite av deras lätta kärlek och inga bekymmer. Nu drar jag mig utåt, PEACE BRE

1 nida:

skriven

:(:(:(:( jag saknar henne..

2 Anonym:

skriven

Hahaha söta Esma

3 Anonym:

skriven

Awww slatkiis:) Vilka härliga kommenterarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: