fobier och grejor

Eftersom Lamia (underbart namn, aa jag vet) gav mig lite saker hon tyckte jag kunde skriva om så kan jag la lika gärna börja för jag ändå inte har något annat vettigt att komma med. Själv tycker jag att ni också kan slänga in en kommentar eller två om vad ni helst vill läsa om och vad som är intressant, behöver liksom lite hjälp på traven.

Som alla kanske vet så är jag sjukt rädd för spindlar och det räcker att jag ser bild på en spindel eller att det kommer upp någon i tv-rutan och jag släpper ut ett fint litet skrik och ryser och har mig (vem regarerar inte när man ser en stor hårig spindel?). Har alltid funderat på hur det blir när jag nån gång får barn aBd och dom springer till mig och säger att ta bort spindeln i deras rum. Alltså jag hade nog hellre låst det rummet föralltid och aldrig mer gått in där än att gå in och ta bort den. Tänk er en mamma som får panikångest för en millimeterstor spindel haha.
Nej men på riktigt så är det nog inte normalt och förr var det verkligen så att jag inte vågade vara i rummet där jag hade sett den, fastän den var borta. Vågade inte sova i mitt rum en gång eller gå nära fönstret bara för det hade varit en på utsidan av fönstret. Och glömmer aldrig när jag såg en skitstor spindel nere i vardagsrummet (och jag överdriver inte när jag säger att den var stor som hela min handflata) och dom jagade den i typ en timme innan den blev utkastad. Snabb som fan var den också. Men alltid är det jag som hittar dom. Tur att jag på senaste tiden inte flippar ut lika mycket när jag ser små små spindlar men måste fortfarande jobba på det liksom.

Andra saken jag är skiträdd för nuförtiden är att svimma, sen den gången jag svimmade i skolan. Känns som att det är påväg att hända rätt ofta, typ snurrar till i huvet och allt känns så långt bort och allt sånt där som den gången och jag får verkligen halvpanik då och sitter på helspänn typ för att inte tappa bort mig haha. Skitäcklig känsla och skitjobbigt.
Och det där med att spy är också det värsta som finns och det är ingenting jag gör med glädje liksom. Men ändå är det alltid jag (och bara jag i min familj) som blir sjuk redovno med antingen maginfluensa, eller spysjukan och allt vad det är och blir helt utslagen. Fan, livet är inte lätt alltså.

Är rädd för djupt vatten också där jag inte ser botten, och skiträdd för att trampa på något som jag inte borde när jag är na moru. Vi brukar ju åka ut med sån pedolina eller den där stora bananen som man sitter på och ramlar av lite då och då om man inte håller i sig, men då måste jag typ övertala mig själv att det inte finns något där och att det inte är farligt haha.

Och det var nog allt, aj tink. Nu måste jag gå och ringa Mev innan hon dödar mig. Pussss och pussss.

1 Anonym:

skriven

allt du skriver är intressant men annars kan du skriva mer om vad du gör och vad som händer hos dig och lite mer fakta om dig själv :D tycker också du ska lägga upp fler av dina videos som alltid är grymt roliga!

2 Anonym:

skriven

Skriv om hur det är att vara 17 i din stad, vad du helst gör, dina tankar om livet och lite såna seriösa saker också.. Oroa dig inte över att du måste vara rolig hela tiden, du lyckas ändå alltid få in en kommentar som lyfter upp det seriösa. Ta hand om dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: