donkic i los sarajevo

Min syster släpade med mig till högskolan för att sitta och plugga med henne. Än så länge går det rätt bra, har suttit här i två timmar, hunnit kolla igenom alla vänners profiler jag har på fb, rensat min data på 20 000 bilder och varit allmänt snokande.
Dom där arbetena jag skulle skriva, och den där tyskan jag skulle göra är rätt bortglömda. Heh. Skojar mama jag har pluggat för fullt, abow.
Mitt i allt det här plugget hittade jag en väldigt intressant information. Läs själva så får ni bli lika överraskade som jag. Det här är det vi alla väntat på, innerst inne. Känns bra att man jämte pita ispod saca, cevape och alla andra bosniska rätter, kommer kunna unna sig själv en liten hamburgare då och då. Himla najs. Och för mig som praktiskt taget flyttar till Bosnien och är där över hela sommaren passar detta utmärkt. Speciellt eftersom att det kommer byggas en i mitt område också, och när man inte orkar dra sig till stan och äta pita eller cevape, eller när man går en liten promenix, så kan man bara navratiti hos donken och ta en liten glass.
Haha, hej jag heter Lamja och är besatt av mekdonalds.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: