uppfinnaren no. 1

Eftersom snälla jag bestämde mig för att klippa djungeln (gräsmattan) i trädgården idag så letade jag efter något att lägga mobilen i så jag kunde lyssna på muzik. Och ni vet såna väskor/fodral det finns för mobilen som man hänger runt halsen? Aa, sån letade jag efter. Frågade baba om han visste om vi hade något sånt och han misstänkte att vi inte hade nån. MEN sa han då, sad cemo mi to napraviti! Sagt och gjort, 3 minuter senare hade jag mitt egna fodral att hänga runt halsen.
Om han inte är för söt så vet jag inte.

Jag menade något sånt här.
Istället fick jag det här.

Aja. Det funkade lika bra iallafall..

I'm here to win your heart and soul, and that's my goal

Dino Merlin var bra (som vanligt) men lokalen kunde haft mer luft (som vanligt) och det hade inte behövt ta slut så snabbt (som vanligt). Men jag är nöjd, förutom det att någon tjej fimpade sin cigg på mina byxor, någon hällde ut en cider över mig och att mina fötter mådde lite dåligt sen. Fast äsch, vad gör det.
Nästa dag var det bara upp och hoppa och leka på stranden hela dagen, fika på kvällen och igår var det cykling till tylösand och tillbaka som gällde. En hel timme tog det för oss dit, stor omställning för mig som bara är van vid mat och orörlighet. Men så är det när kusinen från Bosnien med världens kondition kommer hit och gör en Hitler på oss. Men är det 20 grader varje dag så är de, något säger mig att man borde ta vara på det innan det börjar snöa igen.
Nu så kör vi på en bildbombis.

     
     
     
     

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

För ikväll så SMÄLLER DET. Dino merlin för fjärde gången och tro fan att vi ska ha det överdrivet bra. 

Så vi hörs när jag lugnat ner mig lite och kommit hem från Gothenburg.

vi ses om några timmar igen men aa visst..

Som vanligt när pappa ska till jobbet igen efter att ha ätit hemma.

Babo: LAMIJAA, idem ja!
Ja: Dobro.
Babo: STA?
Ja: DOBRO!
*Tystnad*
Babo: .. a hoce li ti biti zao?
Ja: Aa.
Babo: STA?
Ja: HOCE! i previse..
Babo: Hihi, dobro onda. *Happyface*

water for elephants

Den var faktiskt riktigt bra, inte för mycket av allt utan helt lagom. Förutom att enida dampade för jag käkade upp all popcorn under reklamen (gdje necu, reklamen slutade typ 21.35 och filmen skulle egentligen börja 21.20 så man måste ju hålla sig sysselsatt..) så hade vi de rätt misigt ändå. Tänkte vara helt busig i stan och springa fram till några personer som satt och spelade på trummor och börja slå på dom jag också, men det blev helt pinsamt efter att vi gått förbi 4 gången i väntan på det rätta tillfället så vi sket i det. Synd.
Men, filmen får 5 elefanter av 5. Ikväll är jag givmild.

hästtjejen och mamman

Min mamma taggade mig på en hästbild på Facebook :| mammor ska inte hålla på.. vart är världen påväg? (innerst inne tyckte jag det var skitkul men schh) Godnatt hästapollar.

himla mycket att ta in och smälta och komma över

           • Börjat böla på stockholms teater - CHECK
           • Blandat alla möjliga godsaker och bara proppat i mig i helgen och mått lite mindre bra efter det - CHECK
           • Råkat trampa på min älskling som låg uppochner på bilgolvet och därmed gett den ärr för livet - CHECK
           • Svimmat på idrottslektionen för ingen som helst anledning och trodde att jag helt seriöst skulle dö - CHECK

Ibland äger det att vara jag. WOHO.

orka leva

Det är bara jag som lyckas få en fet repa på skärmen på min älskling. Jag är fan inte gjord för att ha en iphone :|

nu när Karin skaffat facebook så har hon inte tid för mig längre


Otroligt hur en cykel kan ha så roligt på face. Hon är inne dag och natt och har även förhållande med någon Clas? Visste inte ens att där fanns en man involverad men det är mycket Karin döljer för mig. Hon har också fler vänner än jag väntade mig och den tredje röda ringen är hästen jag berättade om igår som också har fb. Dom har typ blivit bästa kompisar och hon har dissat mig totalt. Helt seriöst, sjukt hur allt detta blev så himla.. konstigt!? Fattar bara inte varför hon inte berättar allt för mig men det är väl sånt man får ta.
Förutom att det känns som att man behöver glasögon när man kollar på bilden så är den ändå rätt fin.

who would have known how bittersweet this would taste

Happ, så länge satt jag och degade i skogen.
Blev vän med en häst idag på face. Är inte det lite läskigt ändå? Men jag bestämde mig för att vara lika cool och skapa ett konto till min cykel Karin.
Och nu skojar jag inte. Min hästgalna vän emma har ett konto till sin häst (han är taggad på 180 bilder) och används flitigt. Och jag ville ju inte vara sämre. Klart Karin också ska ha ett konto.
Visste ni förresten att hästar också blir besiktade? Ramlade nästan av stolen när vi fick höra det och kunde inte komma över det på hela dagen. Besikta en häst?

Det går sjukt bra för mig och Enida och våran träning iallafall. I 4 veckor har vi planerat att köpa gymkort men hon har alltid ursäkter för att inte åka. Aja, tanken som räknas.. visst?

/care

Ibland så ba händer massa saker på en gång och min hjärna hänger inte med. Därför väljer jag att gå långt in i skogen, gömma mig och sitta där ett bra tag. See you around.

nevermind, i'll find someone like you

Efter att ha kollat igenom min blogg så har jag insett att jag var mycket roligare förr. Tragiskt men sant. Satt och skrattade åt mina egna skämt och undrade hur jag kunde komma på så fenomenala saker att skriva om. Fast nä, ska inte överdriva. Men var helt störd i huvudet förr ju. Tur att man har växt upp och aldrig nämner ordet bajs längre och så då.
Iallafall så har jag aldrig varit såhär duktig i hela mitt liv. På en och en halv dag har jag lyckats göra klart tre arbeten. Shit. Kanske får 20 kr av baba igen, som när han fick reda på att jag fick mvg på en avslutad kurs.. Man vet aldrig. Och för 20 kr kan man faktiskt få en baguett och en choklad i cafeterian. Faktiskt.
På tal om min baba så är han alltid så himla rolig. Bara för att folk luras och har sig första april så tror han man kan hålla på så varje dag i april. Men njaaaa..Adele - someone like you