HEJA MIG !

Fan vad taggad jag blev helt plötsligt inför em-kvalet. Bosnien hamnade ju med albanien, frankrike, rumänien, vitryssland & luxemburg. Och igår direkt efter lottningen bestämde jag nidisen och pappi att vi ska åka till luxemburg och frankrike för att kolla på matcherna. Det får bli en liten semester i frankrike när vi ändå är där. Men då tänker jag, varför inte åka ner till bosnien också när vi ändå är igång? Haha.
Men jag är lite rädd för mig själv, minns inte när jag var såhär exalterad över fotboll sist.. eller jo, sist var ju när dom spelade mot bosnien och förlorade med det där ena jävla målet.
Men men, denna gången ska vi vidare iaf. Fastän det bara är em. Bara och bara.
Whatever, fan vad jag tjatar om fotboll helt plötsligt.
Poängen var iaf att jag alltså både ska till luxemburg och frankrike, och enligt mig till bosna också. Men vi får ju se hur det blir med det.
Förövrigt hatar jag fotboll.
Men men, meningen var också att ni skulle få se några söta dagens tips - videoklipp på mig majsen och nida, men eftersom videofy är helt efterblivna så tar det 100 år innan videon laddas upp. Så jag orkar inte vänta. Och nu känner jag att det är dags att sova, har ju ingen sovmorgon imon om man säger så. Måste vara i tid till nationellan, vilket kommer bli lite svårt men ska försöka HE HE. Känner verkligen att jag babblar på för mycket nu så försöker sluta.
Ha det bra PUSS HEJ.
1 Anonym:

skriven

söta tårar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: