senaste nytt från mitt liv och fejzbuk

Jag har inte varit särskilt aktiv här dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med att gå i skolan. Jag håller redan på att dö efter tre dagar och förstår inte hur jag kommer klara mig till jullovet.
Såhär såg det ut på min fejzbuk första dagen när ettorna hade upprop.Det enda som räddade min dag var när rektorn sa att vi hade 534 roliga arbetsdagar kvar till studenten. Vet inte om han ljög om hur många dagar det var kvar men han ljög definitvt om att det skulle bli roligt.

Andra dagen fick vi lära känna varandra mer och det slutade ju med att jag ville hälsa på några i klassen när dom gick förbi på nån rast. Men utstötta som jag, jossan och emelie är så hälsade dom ju såklart inte tillbaka. Jag blev djupt sårad.Tredje dagen, idag, fick vi smaka på ännu en dos av utstötthet. Jag försökte hälsa på samma gäng idag igen men dom bara ignorerade mig. Sen ställde vi oss och försökte vara en del av klassen och lyssnade på när en tjej berättade om några kossor och hur en annan tyckte om färsk mjök. Och då brast det för mig. Vilket resulterade i en väldigt stor skrattattack. En kille frågade om vi var höga.
Det var droppen, och våra tankar började se ut såhär:Det var allt än sålänge. Väntar spänt på vad morgondagen har att bringa.
Pusshej.
1 Piccel:

skriven

Hahaahah färskmjööööölk<3<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: