jetherulig

Asså ibland undrar jag vad det är för fel på folk. Igår var det tydligen dryga-dagen och dom som missade den igår tar igen det idag istället. Awesome.
Iallafall, mina föräldrar vill skaffa en get, får eller vad det nu är (håller inte koll på vad som är vad), eller åtminstonde några hönor som dom kan ha i trädgården. Man ba eh.. nej tack. Dom har tjatat om det några år nu men det kommer inte hända medan jag bor här.
"Pa sto, bas je to dobro, imas friska jaja a pravo za kurban bajram mozes zaklati taj kurban."
Hade vi bott på en bondgård så okej, men vi bor 5 minuter från själva stan = inte okej.
Jaja, nu kan vi ta fram vår stora carebox och lägga i denna viktiga information där.

                                                              

shulululu

HEJHEJ.
Igår klippte jag mig ännu mer. Helt sinnessjukt. Sammanlagt är nu 30 cm hår borta, vilket innebär page med väldigt friskt hår (kan inte fatta att jag gjorde det). Enida går runt och kastar med sitt "långa" hår varje gång jag är i närheten men då tycker jag bara synd om henne för hennes är typ slitet till hårbotten. Så ja, jag är rätt så nöjd och det är riktigt skönt med kort hår. Väldigt stor förändring men man måste ju prova allt haha.
Iallafall så var det något jag tänkte skriva men såklart så har jag ju glömt det. Jvla fiskminne.
Skolan är hästrolig och jag dör av skratt varje dag. "dör", heheh.....
Nu blev jag himla sugen på hamburgare från donken men det går ju inte för sig.
Iftar i borås i helgen, skippar nog det. För att jag är mobbad, efterbliven och ensamstående efter att edija svikit mig. Dumma henne.

                                  

tittut i lingonskogen

Himla go klass jag har asså haha. Gjorde rollspel idag och jag bokstavligt talat dog av skratt. För sköna :D
På tal om skratt så har jag ett väldigt jobbigt skratt som vissa stör sig på, blandannat min bror, och som andra älskar. Så när jag satt och kollade igenom mina videos på datan så insåg jag att jag skrattar på mer än hälften av dom. Därför kära vänner klippte jag ihop en -ingetliv-video som ni kan slösa er dyrbara tid på.

eheheh massa hår

Asså det här är inte bra. Har ju knappt tid för bloggen längre. Dumma skola :(
Iallafall, skolan flyter på som vanligt, har iaf fått folk att hälsa på mig nu åtminstonde. Idag så grät jag halva dan eftersom att mitt kära hår försvann på mindre än en timme. Så nu har jag som alla andra vanliga apor kort hår. J'vla bajs, precis när jag börjar få långt hår så klipper jag alltid det. Tredje gången nu. Bara för det ska jag toppa det hela tiden. Eller iofs så har jag sagt så nu ett tag men denna gången besöker jag fan tojjy minst en gång i månaden!
Iallafall, färgade precis mitt egna hår. Är man naturbegåvning eller inte? Så nu är det väldigt mycket mer mörkt än jag planerade och det ser absolut inte ut som på bilderna.

norcheping in maj hart

Norrköpings iftare lyckas alltid på något sätt vara roligast hähä. Hade iaf väldigt kuligt igår, och edija släpade med mig på allt ifrån åka karuseller - bule på vift - till att vara allmänt efterblivna. Sehur åts på max, sex på morgonen var det bedtime och 12 på morgonen blev det att åka hem igen. Tänker inte gå in på några detaljer för rusmirs skull men man kan säga att det visades upp okända sidor från folket.
Är sjukt trött iallafall så nu ska jag umgås med sängen och börja 8.10 imorgon. Var är sovmorgonen när man behöver den som mest? :(

On maj vej tu norcheping

känns bra att när man vaknar på morgonen och ska dra upp den där roletina, vet inte vad det heter på sverigen, så är det första - och det enda - man ser en stor fet spindel mitt på fönstret som skymmer resten av hela mitt synfält. då är det bara att dra ner skiten så snabbt som möjligt och leva i mörker resten av mitt liv. baj de vej så är jag i denna stund påväg till norrköping och utnyttjar flitigt comviqs erbjudande (surfa för 1 kr per dag fram till sista aug.) och skriver ett låångt inlägg som jag egentligen skulle fått betala hela mitt barnbidrag med. typ.. hähä, comviq in maj hart. borde fan få betalt för reklamen jag ger dom. änivejs så undrar jag vad spindeln på mitt fönster håller på med, försöker säkert hitta ett sätt att komma in, men nehe du lille pindel (som esma säger), så lätt kommer du inte in. har typ spikat fast alla hål som finns. nej, jag är inte alls rädd för spindlar.. inte alls..

löve löve löve

I bosnien spammade jag tre (äldre) låtar nonstop. När jag var glad, när jag var arg, när jag var ledsen och vid alla andra tillfällen.


regina - jedino moje


regina - grlica (så himla fin låt)


knock out - dani prolaze

Jag var lite av ett psykfall ett tag också då jag bara lyssnade på cudna jada och kände mig ihålig när vi var ensamma första veckan och enida lämnade mig för att duscha. Himla läskig tjej kan jag va ibland asså.. skumt.
Iallafall, nu vill jag tillbaka ner dit :( ska tjata som fan på enida att vi åker med buss eller flyg om inte mama o baba vill. Men hon kommer inte heller vilja nu när hon har böjkvän. Synd.

senaste nytt från mitt liv och fejzbuk

Jag har inte varit särskilt aktiv här dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med att gå i skolan. Jag håller redan på att dö efter tre dagar och förstår inte hur jag kommer klara mig till jullovet.
Såhär såg det ut på min fejzbuk första dagen när ettorna hade upprop.Det enda som räddade min dag var när rektorn sa att vi hade 534 roliga arbetsdagar kvar till studenten. Vet inte om han ljög om hur många dagar det var kvar men han ljög definitvt om att det skulle bli roligt.

Andra dagen fick vi lära känna varandra mer och det slutade ju med att jag ville hälsa på några i klassen när dom gick förbi på nån rast. Men utstötta som jag, jossan och emelie är så hälsade dom ju såklart inte tillbaka. Jag blev djupt sårad.Tredje dagen, idag, fick vi smaka på ännu en dos av utstötthet. Jag försökte hälsa på samma gäng idag igen men dom bara ignorerade mig. Sen ställde vi oss och försökte vara en del av klassen och lyssnade på när en tjej berättade om några kossor och hur en annan tyckte om färsk mjök. Och då brast det för mig. Vilket resulterade i en väldigt stor skrattattack. En kille frågade om vi var höga.
Det var droppen, och våra tankar började se ut såhär:Det var allt än sålänge. Väntar spänt på vad morgondagen har att bringa.
Pusshej.

samo za tebe nidoooo

Grattis till min syster på 21-årsdagen.
Eftersom att jag gör mig bättre på video än poetiskt gjorde jag en liten, uppskattad video till henne.
Hon älskar mig mest! <3


                    

                                 

kakor på burk

Jag har aldrig fattat hur människor kan sova med täcke över huvudet. Själv får jag panik efter 30 sekunder och försöker få ny, ren, frisk och befriande luft så snabbt som möjligt. Testade nyss igen om det möjligtvis skulle vara så att jag bara inbillade mig. Men icke sa nicke, jag fick panik som vanligt och kastade täcket så de flög åt alla möjliga håll. Rena rama självmordet enligt mig.
p.s. min syster säger att jag är adopterad.                                               

                       

några frågor

Jag vet, jag är en hemsk bloggare.
Ska bättra mig, lovar.......... inte hehehe... så busig jag är.

Men inatt hade jag iallfall en icke förvanad frågestund så ni kan få svar på alla era frågor, synd bara att alla missade den. Frågorna ingen ställde var:

Vem fän är eldar och majsa och varför är dom halvt huvudpersoner i bloggen?
Eldar är min hårdhänta bror och majsa är hans jobbiga fru. Esma är då deras barn som är den enda normala i den familjen. Dom är huvudpersonerna av den enkla anledningen att dom helt enkelt inte kan leva utan oss. Varje dag får jag minst 10 samtal av majsa och varje dag måste jag se deras ansikten. Därför mina kära vänner måste ni ha förståelse för detta. Jag lider av det lika mycket som ni..

Hur kommer det sig att du har världens finaste namn?
Mitt namn är det enda jag har att tacka min syster för, det är det enda bra hon har gjort åt mig i hela mitt liv. Hon var en jobbig, envis jävel vid 4 års ålder och var absolut bestämd att jag skulle heta lamija för att det fanns två syskon som vi kände, där hon äldre hette anida och hon yngre lamija. Därför ville min syster att jag skulle heta så, medan resterande av familjen absolut tyckte att jag skulle heta elma. Jag var utan namn i 3 månader, och jag skojar inte nu. Under tre månader kallade dom mig för bebo.. så himla elakt att jag inte fick något namn.. till sist efter att min bror och syster slagits om vad jag skulle heta, lamija eller elma, så valde dom ett namn, finally. 

Aha.. vilket namn blev det då, vad döpte dom dig till?
Vilken efterbliven apa ställer en sån fråga?

Gillar du chips mer än bajs?
Tveksamt. Det sistnämda är gott att ha som dipp till det första.

Hur många killar haffade du i bosna?
Tappade räkningen efter den 50onde..

Hur är din syster som person?
JOBBIG HEHE. OJ NU SPÖKAR TANGENTBoRDET IGEN HEHE.
så, detta var bättre hehe.

Har du ens en syster förresten?
Verkligen inte? :s

Men grattis, är du gravid?
Nej.. jag är nog bara tjock.....

Varför är du typ ful på varje bild?
För att ibland har alla sina dåliga dagar, fastän dom är skitsöta. På bilder exempelvis kan håret se för stort ut, magen tjock och huvet runt, men det är okej för min del. Alla kan inte vara perfekta hela tiden, plus att min mamma säger jag är jättesöt, och jag tror henne...


JAG C00LING I BILEN PÅvÄG HEM FRÅN BOSNIEN HEHE.

suti bebo suti, zaboravi sve. samo dodji i poljubi me

Hej lovers. Jag är hemma i swediland, elleR kom hem i förrgår fakTiskT. meN orkade inTe bLögga hEhE. mitt tangentbord dampAr sönDer och jAg har ingen aninG HuR jag ska fiXa det så Det Får se uT såhär. fett störande. iallfall hAde jAg det rIkTiGt rOligt i böznien oCh jag är typ deprimerad för att jAg är hEmma nu. meN mEn, igår shoppade jAg sönDer på rean, det är alltId nåt ju. ocH iDag ska jAg köpa en fisk mEd mAjSa som hon Ska ha hemmA i eN skål tyP, om inte eldar dödar heNne först. seN har jag fått i uppgift att Rensa alla våra 4 vinbärsbuskar, det vill säga plocka varenda en, för min mamma gillar Att dela ut oRder whAt tO do in thE gardeN.
FAN VA STÖRANDE TANGENTBORD.
shiT.
drallAr nu innaN jAg kAstar helA jvla datan i väggen. pussen.