Nova godina kuca na vratima

Nej, jag ser definitivt inte fram emot nyår. Eller denna kvällen rättare sagt. Skulle egentligen bara vilja ligga kvar under täcket hela dan. Men egentligen, varför firar man nyår? Haha, som eldar sa igår, då kan man lika gärna fira varje ny vecka, varje ny dag och varje ny månad. Visst det är ett helt nytt år och man är helt uppspelt och grejer, men ändå det är lite överskattat faktiskt, tycker jag. Man måste se perfekt ut, man måste ha den rätta klänningen, man måste det och det.
I vilket fall som helst så sket sig allt, och det är ödet att jag ska sitta hemma. Typ. Nej, ska faktiskt festa loss med pippi långstrump och karlsson på taket. Det lovade majsa mig innan. Eller så ska jag helt enkelt pärla och pussla lite. Det fixar sig. Har ju mina dockor som umgänge och sånt också. En kontaktannons skulle inte heller sitta fel, men har liksom ingen att skriva om. Alla är upptaga. It sucks.
Aja, nån mer som inte ser fram emot nyår eller? Välkommen till klubben.
Nej nu ska jag gå och göra nånting så roligt som att bestämma tapeter. Wiie.

Och förresten. Bara för att vara lite trevlig och grejer.
Gott nytt år, Sretna nova godina & Happy new year.
Fan va duktig jag är på språk, omg :$ :$ :$ :$ :$ :$

REAAAAAAAAAAAAAA

Det är då alla nysvenskar passar på :D. Älskar rean, man hittar massa fina + billiga saker. Och jag blir helt uppspelt. Köpte iaf några saker idag i stan. Våran strategi var från början att majsa skulle ställa sig på kassan och dansa, i gina då, medans enida uppehåller allt folk och jag plockar på mig vad jag kan. Sen skulle eldar och mirza komma och ta bort dom sakerna som piper vid dörren och jag skulle lätt som en plätt kunna springa ut. Så skulle vi slösat minst tid. Men nej nej, såklart ska dom alltid fega ur. Mesar. Haha. Aja, vatt i stan halva dan så nu förtjänar jag faktiskt en kinderchoklad. Och så saknar jag dina. Och så undrar jag vart man kan ta vägen på nyår? Själv tänkte jag faktiskt gömma mig under min säng och så, men vi får se hur det blir. Kanske väljer tvättkorgen istället. Beslutsångest. Äh får se.
Tackar för mig HE-HE.

Isaberg

Hemma!
Det var faktiskt riktigt kul där uppe ändå :D. Helt mysig stuga och allt. Roligaste var ändå nån stor studsmatta typ på lekplatsen precis utanför oss. Riktigt hal och man kom aldrig upp. Där spenderade vi mesta av tiden haha. På kvällarna spelade vi roliga spel, åt, åt, åt och åt. Och så åt vi också. Det blev iaf mycket skratt och ätande haha. Och idag åkte vi skidor halva dan typ, och jag lyckades faktiskt.. förutom att jag i den asstora backen typ åkte rakt fram i hög fart så alla andra fick flytta sig haha. Men så kan det gå när man är för bra (Y).
Aja, vi hade iaf roligt och jag kom hem med ett blåmärke vid ögat. Man ska inte leka med min bror på mattor asså.

Överdrivsson

Det är så typiskt min familj, att alltid packa ner allt det onödigaste till varje resa. Vi ska liksom vara borta tre dagar, och i köket finns en hel väska med mat, sån stor bosnisk torba, samt typ 30 påsar vid sidan om, plus sånt mini kylskåp. På övervåningen ligger det massa väskor som ska in i bilen, och i bilen ligger två madrasser. Plus att det finns mycket mer mat, kläder och saker som ska med från eldar & majsas hem. Det är nästan lite komiskt haha.
1. Vi kommer inte ens äta upp en tredjedel av all mat.
2. Av alla kläder vi tagit med, kommer vi bara använda ungefär två eller tre plagg max.
3. Av alla familjespel mamma tvingade mig att ta med, kommer vi inte spela ett enda.
4. Madrasserna vet jag inte ens varför vi har med oss? Bara för att överdriva tror jag.
Jag och mamma knäckte oss där nere i köket innan när vi såg hur mycket det är vi ska ha med oss.
Sen är det alltid typiskt min pappa att säga; imorgon vaknar vi 7 och åker senast halv 9. Men det blir alltid att vi vaknar två timmar senare än vad han sa, och åker 4 timmar senare än vad han sa haha.
Så man vet egentligen aldrig riktigt med oss. Det kommer sluta med att vi har en hel takbox på bilen haha.
Aja, ska sluta klaga och gå göra nånting vettigt istället. Typ gå och packa ner resten av dom 20 brödpåsarna.
Tänk på mig imorgon, medans ni sover sitter jag i en fullpackad bil där jag knappt kan andas. Stackars mig.


 

Kontaktannons / Samo za tebe Adise.

Nu ska jag tillägna Adis ett helt inlägg. Bara för jag är så snäll och söt som jag är.
Han är gammal, redo att gifta sig och söker en fin brud som inte heter suada och som inte har korta kjolar och dansar på bord.
Adis gillar att leka svensk som ni kan se på hans blogg, som ändå är rätt så tråkig. He he, skämt åsido. För övrigt är han väldigt omogen, har konstiga åsikter, är väldigt oseriös och söker dig som blivande flickvän eller kanske tillochmed fru. (Beror på om du orkar med honom). Men för att kunna vara med Adis måste man kunna hantera sin ilska och irritation.
Känner du att det pirrar i magen när du läser detta? Eller kanske att jag just beskrev din drömprins? Då är kommentarsrutan under det rätta stället för dig. Skriv vad du heter, ålder och stad så fixar jag ihop dig med den underbare Adis Mulahmetovic.

Bifogar även två manliga bilder på unge herr Adis.
Hör av er nu tjejer.. och killar.