soon your cover is blown

Oj, hade jag kanske lite nyfikna besökare igår? Samma människor som klickade sig in varje halvtimme för att se om det hade kommit upp något nytt? :) 
 
Äh, don't worry. Jag sjunker inte till den nivån. 
 
Förstår bara inte hur man kan vara så blind för det man själv skriver, säger och gör, och verkligen inte förstå vilka konsekvenser det ger.
 
Men, min blogg är inte till för intriger eller blottning utav alldeles för privata saker, inte heller min Facebook eller någon annan social media jag använder mig utav. Som jag skrivit i ett inlägg förut så ska man ha lite integritet och självrespekt, men har man inte det får man väl ta smällarna lite senare. What goes around comes around.
 
För att liva upp stämningen lite i min annars rätt så döda blogg, och för att vända mig till alla andra läsare som inte har en aning vad jag skriver om - kan jag säga att jag återkommer efter helgen. Hade kursprov i matte C igår, grät och skrek och betedde mig som en barnrumpa medan jag pluggade till det så vi får väl hoppas att jag får G och slipper nationella samt kan bränna upp mina äckliga böcker. Annars gråter jag lite till, kanske blir smartare då.
Prov i sjukvård, projektrapport och massa annat står på tur så ni får hålla ut tills jag blir klar med allt.
 
Hejdå från tjejen med stor klump i magen över plugget, balen, studenten och sista månaden. 
 
1 Anonym:

skriven

Lycka till med pluggandet! Glöm inte bort att njuta sedan, för den sista tiden är den roligaste och den man alltid ser tillbaka till och saknar:)

2 Anonym:

skriven

Det är helt sjukt det som händer. Bra inställning du verkar ha till det. Heads up och kom ihåg. Folk ser igenom prat och avundsjuka.

3 lamija:

skriven

Anonym 1: Tack så mycket! :) Jag har faktiskt hunnit njuta vid sidan av plugget också, denna sista tiden är verkligen den mest underbara och roliga. Synd att allt tar slut snart bara..

Anonym 2: Tack för peppningen, betyder mycket! Vet dock inte vem du är eller vad du vet, men antar att vi tänker på samma sak. Kan iallafall bara säga att det är sjukt att man hittar på lögner och därmed skadar andra (sig själv mest), utan att inse det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: