släpp allt och känn hur vi lättar

 
 
Vet ni hur mycket jag kämpat, slitit, krigat, gråtit och bråkat över och med matten? De två senaste proven gick åt skogen, orkade inte ha både praktik och ha fokus på matten, så jag gav upp redan i december. Efter det har jag haft sån ångest. Behövde bara godkänt i det för att få mina meritpoäng, betyget räknas inte ens med i snittet. Efter kursprovet förra veckan trodde jag dock att jag var rätt så körd. Det var bara att inse att jag skulle få IG och att jag kastat bort två hela terminer på att ha ångest i onödan.
Men i fredags kunde jag säga hejdå till allt som har med rutade kollegieblock och matte C att göra. Vilken lättnad! Så sjukt lycklig.
 
En annan sak som också var värt att fira i fredags var projektarbetets slut. Så mycket kämpande där också, förvirring, oro, frågor, och väldigt mycket känsla av hopplöshet. Satte äntligen punkt på det, skrev klart projektrapporten och lämnade in det tillsammans med den stora stenen som legat på mina axlar. Pengarna och sakerna är utdelade där nere, vi har gjort en god gärning och nu återstår bara ett betyg. Åh!
 
 
Nu har vi bara tre ynka uppgifter kvar och sedan sätts betygen för gott. Ni anar inte vilken känsla.. Jag börjar se slutet utav denna mörka tunnel jag gått i senaste månaden. 
Och jag lovar, ska sluta skriva om skolan och allt arbete nu! Får väl försöka uppdatera oftare nu också när jag inte har massa ursäkter och mer tid. Heheeeee. 
1 Mariam:

skriven

Duktigt Lamija!! Det e så det det ska vara ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: