Just because I never said it, doesn't mean that I never felt it.

Mår typ psykiskt dåligt. Ser nu att statistiken inte sjunkit en enda dag (inte kollat sen sist jag skrev), och ni är flitiga besökare som ger mig ångest. 
Men såhär kommer det i princip se ut hela maj, jag har knappt tid att andas liksom. Kan väl kompensera med ett jätteroligt supermegaskojigt inlägg.
Inte för att jag brukar skriva såna. Men ändå.
 
I helgen, dvs för 6 dagar sen, ställde min bror ut sina företag på barnmässan i Halmstad (blinkandeskor.se & kalastorget.se). Duktig som jag är hjälpte jag till hela helgen, stod och såg fin ut och försökte lura på barn massa skor. 
Det gick mycket bättre nästa dag när jag lyckades sälja slut på grannens lurar som han sålde. Började bli tråkigt att stå i vår egna monter och hade blivit bästis med killarna jämte. Vad gör man inte för vänskapens skull liksom? Gick runt i hela hallen och raggade unga pågar och förklarade hur fantastisk den här luren var. Fick 8 lurar sålda på mindre än en timme, och fick senare en egen lur gratis bara för det. Win-win situation liksom. 
 
 
Vi trängde oss även bland småbarn och blev fastspända i en sele för att hoppa studsmatta. Askul. En nittonåring och två närmare trettio släppte loss medan småbarn otåligt stod och väntade på sin tur.
En (eller rättare sagt typ sex) tur(er) på tjuren fick jag också gratis. Har fortfarande träningsvärk i låren efter den. Observera att det har gått 6 dagar. 
 
Killarna som sålde telefonlurarna sålde även hjälmar. Vi försökte få med han ena upp på studsmattorna och han gjorde det på ett villkor.. Att vi båda hade varsin på oss. Såg ut som idioter men.. #YOLO.
Esma och hennes bästis fick gå modevisning också (med jÄTTEFULA kläder tyckte dom), och så blyg som E är trodde jag aldrig att hon skulle göra det. Men, hon har blivit stor och vågar mer och mer så hon stod där helt plötsligt som om ingenting.
Jag är den till vänster i svart. Och Batman står i mitten.
 
Och som avrundning på en av dessa dagar bjöd Irma och Ada på Cakepops och jag fick för första gången smaka en sån där himmelsk sak. Dalia var också på plats och kvällen gick vilt till. Vi bråkade över Monopol typ fem timmar. 
 
Nu ska jag sluta skriva, för det är egentligen ingen som bryr sig. Ha det bra, puss och kram! Återkommer väl om två månader igen eller något sånt. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: