Lamija lär ut

Tänkte bara ta en sekund och guida er genom min nya blogg. Inte för att jag inte har något att göra, har suttit två timmar med matteboken uppslagen men har dessvärre inte gjort ett enda tal. Men min mattelärare kommer nog förstå när jag säger att jag var tvungen att skriva ett inlägg.
 
Blev lurad på designen, inte meningen att jag skulle ha den och var inte ens medveten om att den hade bytts (bytats?) förrän Anessa sa att man blev lite förvirrad. Woopsie. 
 
Iallafall, eftersom ni är så glada i att kommentera och bara spottar ur er massa fina ord (in my dreams), så ska ni få veta att kommentera gör man genom att trycka på den taggiga cirkeln till vänster om inläggen. Antingen står det en nolla i den (det är då ni kommenterat som mest), eller så står det någon siffra som visar hur många kommentarer inlägget har. 
 
Man kan inte längre se de senaste inläggen på rad på sidan, utan ni får helt enkelt leta er igenom månadsarkivet. Den där rutan som visade varifrån mina besökare kom är också borta. Den ska min syster få äran att sätta in snart igen. 
 
Jaha nehe, det var nog det. Hade gärna skrivit något mer bara för att slippa matten men jag tror det är dags för mig att möta det rutade kollegieblocket nu. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: