far from the others, close to each other

Häjsun mina kära vänner. Mor bro??
Jag vet att jag brukar säga det här ofta, men nu är det verkligen så (brukar ljuga annars) att jag knappt hinner med mitt egna liv. 
Efter att ha bockat av trettioelva saker på min plugg-lista har jag nu ett enda prov kvar på torsdag och sen går jag på välförtjänt lov. Matteprovet idag går nog på ett MV(IG)++. Sjukt vilken hjärnsläpp man kan få.
 
Men det är intressant det där, så fort man sätter sig med en bok för att plugga, som t.ex. jag idag, så kan man läsa 40 rader och sen inte ha en jvla aning om vad det är man läst. Alltså att man inte kommer ihåg ett enda ord. Riktigt totalsenil. 
 
Har fortfarande inte återhämtat mig och min sömn från studentfesten förra veckan, helt katastrofalt så trött jag är hela tiden. Kan seriöst somna klockan 9 och ändå inte vara pigg när jag vaknar 50 timmar senare. 
 
Jag ser ljuset i tunneln iallafall. Igår åkte jag och Palmay för att hitta balklänning till mig, och jag fick prova hela affären kändes det som. Imorgon tar vi en runda till, och jag är fett exalterad. I värsta fall får man beställa från internet, någon som har erfarenhet av det?? Inte? Nehe ok synd. 
 
1 lisa:

skriven

JAG HAR BESTÄLLT PÅ NÄTET DU KAN VARA SOM MIG OCH GÖRA LIKADANT <33333333

2 lamija:

skriven

ÅH OKEJ LISA, TACK!! HAR JU ALLTID SETT UPP TILL DIG SÅ VILL NOG OCKSÅ BESTÄLLA DÅ <333333


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: