i-landsproblemen växer sig starkare och starkare

Alltså seriöst.. Spenderade typ tre timmar i affärer igår med pappa för att få med mig massa konstiga saker hem som behövdes till Zumba-recepten. Man hittar ju fan inte sakerna och alltihop är så himla konstigt. Han småskrattade lite åt mig och tyckte det var helt fantastiskt roligt allt vad människor kommer på att göra.
 
Idag började jag som sagt med "dieten". Blev måttligt besviken på min lax med valnötter, spenat, kikärtor, honung och massa annat. Jag hatar valnötter, speciellt när dom är typ lite gamla, vilket dessa råkade vara. Kikärtor och honung är inte heller det bästa jag vet. Fy alltså. Gav upp efter 20 minuters kämpande och fick spotta ut allt i papperskorgen. Blev mobbad i en timme av hela familjen efter det, oturligt nog var min bror och Majsa också där och hejade på. 
 
Sen förstår jag inte det där med att det är tre måltider och massa mellanmål emellan. Åt frukost, den där laxen (skippade det och tog soppa istället) och lite frukt. Hur får man plats med en tredje brakarmåltid om man inte får plats med den liksom? 
 
Aja, Majsa gick runt efter det och smaskade på Daim-cookies helt nära mig, och när Esma åt upp en Kitkat la hon pappret framför mig så jag kunde kolla på det, eftersom jag inte fick äta. Stupid. 
 
Tänkte bara informera alla om hur besviken jag blev på att det inte var gott och hur misslyckad jag känner mig. 2013 är inte ett snällt år.
 
1 nida:

skriven

DIETER? ti stvarno nisi sva pri sebi..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: