usnama slucajno, ali srcem beskrajno

Hejsan mina kära och okära. Ville höra av mig och visa upp mina nya stövlar som jag har köpt på en asdyr affär för över 5000 kr. Därmed vill jag skryta om hur mycket pengar jag har och hur fint mitt bankkonto är.
 
I wish. Nej, jag tänkte göra lite reklam (hoppas på kompispris efter detta), för Mäfludinas UF. Deras jobb är att pimpa stövlar, finns tre olika dekorationer om man får säga så. Detta är en variant iallafall, fett zeksy. Vill ni ha (och jag vet att ni blir sugna nu), så skriv till mig så skickar jag er vidare eller gå in på deras Facebooksida här.
 
Juh juh. För övrigt har jag praktiserat skiten ur mig (förlåt, så får man inte säga), och jag har sammanlagt 7 dagar kvar. Happyface. 
Dödade även mig själv både igår och idag med Jillian Michaels träningspass, 30 day shred, och kan knappt stå på mina ben eller gå nerför trapporna. Men nu jävlar alltså! Har suttit och degat för länge. Tänkte ta mig i kragen så det blir något av mig också. Sjukt så motiverande och peppande hon är, hade slutat efter 5 minuter med vilken annan video som helst. MEN NU DU! Körde igenom hela utan att klaga. Grät bara en skvätt eller två för jag inte riktigt kände av vissa delar av kroppen men annars gick det hur bra som helst. 

Ska sluta störa eran ro nu, och gå och njuta av tanken att jag är ledig imorgon. Fest.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: