"How do you look at the girl you love and tell yourself its time to walk away?"

 
Idag har jag varit en riktig mes. Lipade från det att jag satte på filmen till det att jag stängde av den. Nej okej, kanske inte riktigt så, men nästan. Dock så har jag ett, två eller fem klagomål på den. Så här får ni en recension av The Vow. Vet ni inte vad den handlar om så ta reda på det själva. Heheeeeeeee.

För det första så var hans miner väldigt sorgliga. Man började typ gråta bara man kollade på honom. Fanns dock för honom under hela filmens gång så jag hoppas att han kände mitt enorma stöd från andra sidan skärmen <3. 
 
För det andra så tycker jag att det är rätt konstigt att hon helt plötsligt kommer ihåg allt förutom hur hon själv varit de senaste åren, inte sin man, att hon kan skapa saker med sina händer, o.s.v. Förstår ju att hon fick minnesförlust efter olyckan men seriöst.. Sådär överdrivet var det väl inte in das reality? Eller? Aja, det var iallafall det lilla jag inte kunde sluta tänka på under 1 timme och 40 minuter. 

För det tredje tycker jag att det blev lite "men komigen, get to the point" ibland. Det var inte så att det hände något hela tiden liksom, det var bara ett evigt väntande som tog kål på mig.
 
För det femte är mitt ansikte helt saltigt och stelt nu. Typ som när man badat i Kroatien och man går upp ur havet och ansiktet bara stelnar liksom, av allt salt. Så gör lite sexy movements med mitt ansikte at the moment. 
 
Och det sista. Det är bara att erkänna, så ska spit it out med en gång. Jag är en makrill. Eller vad är det man säger? Sill? Lax? Torsk? 
Iallafall, jag är någon sorts fisksort för romantiska filmer.
 
Torsk.
 
Jag tror man säger torsk. Torska, torskade, torsk. Jo, torsk. 
Äh, nu lät det bara konstigt. Torsk torsk torsk. 
 
Aja, let's put it this way. I'm a sucker for romantic movies. Så vill ni göra något romantiskt med mig, sätt på en romantisk film så vi kan gråta en skvätt och känna oss som huvudkaraktärerna tillsammans. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: