imala je proljece u ocima, ljeto na koži, jesen u glasu i zimu u srcu

Vet ni hur det känns nu när man sätter sig för att skriva ett inlägg såhär efter en vecka? Det är lite som när man är ute någonstans och mamma har ringt 50 gånger, och när man kommer hem typ 3 timmar senare än vad man borde så smyger man in lite sådär sakta med hjärtat hårt bankandes och man bara väntar på på att helvetet ska braka lös liksom, med en blandning av skräck och skamkänslor.

Lite sådär dramatiskt känns det nu också. 
 
Jag kan iallafall berätta att jag haft en underbart rolig helg. Minns inte vad jag gjort resten av veckan när jag inte skrivit, men antagligen haft fullt upp med skolan och hela mitt liv. I helgen släppte jag loss och hade kul iallafall, och i söndags åkte jag med tjejerna upp till Göteborg och Trägårn på en liten konsert. Värsta flygplatssäkerheten vid ingången, gå igenom säkerhetskontroller och grejer. Aldrig sett något liknande men någon gång är ju alltid den första. 
 
Blev iallafall rörd när mr. Kovacevic sjöng sina 4 lugna låtar jag dör för. Eller dör och dör. Max svimmar. Resten av kvällen var fet pga sällskapet. Har tyvärr bara fula bilder så bjuder inte på en enda. Eller möjligtvis en eller två bara. 
Och grattis till min buba Mäflydina som fyllde 7 (18) i söndags och som blev firad i Göteborg. Cura se odmah digla da hoda. 
 
Märkte även under kvällen att min fot kändes väldigt sne när jag dansade. Tänkte dock inte så mycket mer på det förrän Irma och Emma dog bakom mig påväg till bilen. "DIN KLACK ÄR HELT SNE". 
Jaha ok. 
 
Var även väldigt kreativ i helgen och hjälpte broder med massa saker som skulle upp på väggarna. Orkar inte med mig själv så duktig jag är.
 
1 Eldar:

skriven

Hahaha!! Ju Ar Krejzi! = )
Hvala na osmijehu :)

Svar: Anytime! :D
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: